Nordvest Miljø inn som ellevte eier i Norsk Rørallianse

 
Nordvest Miljø inn som ellevte eier i Norsk RørallianseBildet: Ole Jonny Rogne, daglig leder i Nordvest Miljø AS og Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i Norsk Rørallianse AS
Nordvest Miljø AS går fra 1. juli 2021 inn som en av 11 eiere i Norsk Rørallianse AS.

Norsk Rørallianse blir med dette en enda sterkere og større aktør innen VVS-bransjen.

- Vi er svært glade for å få Nordvest Miljø AS inn i alliansen. Dette vil styrke alliansen spesielt innenfor ventilasjon og automasjon, og nye løsninger med fokus på miljø og bærekraft,  sier Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i Norsk Rørallianse AS, i en pressemelding.

- I Norsk Rørallianse er vi 11 store lokalt eide rør- og tekniske entreprenører. Vi er etablert på mer enn 45 steder rundt om i landet, har over 2000 medarbeidere og nærmer oss 4 milliarder i omsetning der hoved omsetningen er innenfor VVS. Vi er geografisk ledende innenfor våre fagområder, sier Ekroll Dyb.

Nordvest Miljø AS holder til på Blindheim i Ålesund kommune og har avdelingskontor i Ulsteinvik og Førde. De er en unik tverrfaglig entreprenør bedrift som leverer tjenester til industri, næring og offentlige bygg. Nordvest Miljø AS tilbyr tjenester innen prosjektering, automasjon, ventilasjon, kjøling og har nå startet en utvidet satsing på rør.

- Vi i Nordvest Miljø AS er utrolig fornøyd og ydmyk når vi nå blir en del av Norsk Rørallianse AS. Ledelsen har over en tid vurdert dette nøye og kommet frem til at vi har et veldig likt verdigrunnlag og ideer for hvordan vi som VVS-entreprenør skal utvikle oss fremover. Å gå inn i alliansen er derfor helt i tråd med vår strategi om å bli en større og enda mer attraktiv leverandør for våre kunder. Mulighetene for bedriften og våre ansatte til å utvikle oss i et større felleskap ble også vektlagt tungt. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Ole Jonny Rogne, daglig leder i Nordvest Miljø AS.

Link til Nordvest Miljø AS sin nettside: https://www.nvm.no/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår