Norsk Byggtjeneste styrker organisasjonen

 
Norsk Byggtjeneste styrker organisasjonenBildet: Martin Bondkall (t.v) er ansatt i Byggtjeneste, her sammen med Øyvind Skarholt, adm. dir i Byggtjeneste.
Norsk Byggtjeneste AS styrker sin kapasitet og kompetanse ytterligere og har rekruttert to nye medarbeidere.

Behovene for og kravene til kvalitetssikrede og strukturerte produktdata øker stadig fra eksisterende og nye brukere av selskapets databaser og tilknyttede tjenester.

- Vi ønsker å styrke kapasiteten på NOBB. Å dekke våre kunders behov for kvalitetssikret og strukturert produktinformasjon er høyt på dagsorden. Med de ressursene vi nå får inn vil vi bli enda bedre i stand til å møte dette, sier Adm.dir. i Norsk Byggtjeneste AS, Øyvind Skarholt.

Skarholt peker på at Byggtjeneste sammen med bransjene har igangsatt et stort arbeid med å samordne databasene for å gjøre det enklere for produsenter, grossister, handel og utførende å samhandle digitalt.

– Da må vi ha de beste og rette folka til å jobbe konkret med disse for å realisere effekter, konstaterer han.

Bildet: Marius Bowitz (t.v) er ansatt i VAVVS-avdelingen i Byggtjeneste, her sammen med Terje Røising som er avdelingsleder.

De nye medarbeiderne er:

• Martin Bondkall (44) tiltrer stillingen som «Leder informasjon og kvalitet». Martin kommer fra stillingen som Information Management Officer i Malorama AS. Han har lang erfaring innen varehandel, og fra konsern med grossist- og kjedevirksomhet, som henvender seg til handel, håndverker og konsument. 

Stillingen innebærer å bidra til å sikre at innhold, struktur og kvalitet på produktdataene i databasene er i henhold til kundenes behov og utvikling.

• Marius Bowitz (31) tiltrer stillingen som «Fagansvarlig VAVVS databasen». Marius kommer fra Geberit hvor han har vært ansvarlig for masterdata og teknisk salg. Han er utdannet som rørlegger og vil tilføre god teknisk forståelse og kjennskap til VAVVS-bransjene samt at han har god og operativ erfaring innen ERP- og CRM-systemer.

Marius skal i samarbeid med bransjens aktører sikre kvalitet og relevans i innhold og database, samt opplæring i bruk av databasen. Han vil også være sentral i arbeidet med standardisering i henhold til bransjens krav og behov.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår