Norsk Vann deltar på VA Messene

 
Norsk Vann deltar på VA MesseneBildet: Thomas Breen, direktør i Norsk Vann
I mars er det igjen tid for at Norges ledende VA-produsenter tar turen ut i landet for å møte sine kunder på de regionale VA Messene.

I likhet med tidligere er det fokus på interessante stands med det aller siste innen produkter og løsninger, men det satses også på et kompetansehevende seminarprogram. Norsk Vann deltar igjen på messene og bidrar med seminar på alle lokasjoner. Med tittelen «Store utfordringer og muligheter for vannbransjen i årene som kommer!» tar de for seg et høyaktuelt tema og herunder hvordan Norsk Vann kan støtte kommuner og industri i møtet med disse utfordringene. 

Tett dialog med kommunene

Det anslås at Norges kommuner i løpet av de neste 20 årene vil ha behov for å investere over 330 milliarder norske kroner i vann- og avløpssystemer. Investeringsbehov, tidspress, kompetansetilgang, samhandling, regelverk og klimaendringer er stikkord for seminaret. 

- Vi synes det er veldig viktig å være en del av VA Messene. Her møter vi hele næringen samtidig, og kan ha tett dialog med kommunene vi samarbeider med, sier Thomas Breen, direktør i Norsk Vann, i en pressemelding.

LES OGSÅ: VA Tour blir VA Messene - er tilbake i mars 2022

Forpliktende og inspirerende

- Vi setter stor pris på at Norsk Vann deltar på VA Messene. Deres arbeide med å sikre bransjen en bærekraftig utvikling gjennom gode rammebetingelser, kompetanseutvikling og samhandling utfordrer, forplikter og inspirerer VA Messene og den enkelte utstiller til å levere på et høyt nivå, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP og arrangør av VA Messene. 

Norsk Vann eies av norske kommuner, kommunalt eide selskaper, kommunenes driftsassistanser og enkelte private samvirkevannverk. Norsk Vann representerer 324 kommuner med ca. 98 % av landets innbyggere. I tillegg til Norsk Vanns seminar vil Kristiansand kommune, Oslo kommune (VAV), Bergen kommune og Trondheim kommune holde seminar på respektive sted.  

Besøk www.vamessene.no for mer informasjon og påmelding.

Kontaktperson:

Bjarne Haugland

VA og VVS produsentene VVP

+47 958 48 966

bjarne.haugland@vavvs.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår