Norsk Wavin blir nytt medlem i buildingSMART Norge

 
Norsk Wavin blir nytt medlem i buildingSMART NorgeOleksandra Shelestina og Narges Salih fra Norsk Wavin vil gjennom medlemskapet i buildingSMART Norge være med på å øke byggenæringens konkurransekraft og kompleksitet innen BIM og digitalisering. Foto: Norsk Wavin
- Vår visjon er å være markedsledende innen BIM og digitalisering i VA- og VVS-bransjen, sier Oleksandra Shelestina, BIM-ingeniør ved Norsk Wavin.

- Norsk Wavin vil gjennom medlemskapet i buildingSMART Norge være med på å øke byggenæringens konkurransekraft og kompleksitet innen BIM og digitalisering, og løfte fagnivået til å matche andre sektorer som olje-og gassbransjen, sier Oleksandra Shelestina.

- At Norsk Wavin ønsker å bidra aktivt og være en ambisiøs medlemsbedrift på vegne av næringen, er noe vi ønsker varmt velkommen og gleder oss til å se resultatene av. Det er viktig at produsenter engasjerer seg i buildlingSMART, og vi håper dette får enda flere til å bli med, sier Alessia Bellini, nettverksansvarlig hos buildingSMART Norge.

- Vår visjon er å være markedsledende innen BIM og digitalisering i VA- og VVS-bransjen. For å komme i mål benytter Wavin dyktige BIM ingeniører og avanserte programverktøy, slik som Revit, AutoCad, Solibri. MagiCAD, Novapoint, Focus Vardak, Tekla osv. Alt for å hjelpe våre kunder med prosjektering og dimensjonering av løsninger, valg av produkter og ikke minst gratis teknisk support. Å bli med i buildingSMART Norge ser vi på som strategisk viktig, sier Oleksandra Shelestina.

- Norsk Wavin gjør også mye spennende innenfor det å skape en bærekraftig forsyningskjede, og vi er sikre på at deres satsing på åpne standarder vil være med å forbedre dette arbeidet ytterligere, understreker Alessia Bellini.

3. juni arrangerer Wavin et webinar om digitaliseringsprosessen og hvordan korrekt data til riktig tid kan bidra til å redusere prosjektkostnader. Påmelding her.

Wavin leverer rørsystemer og VVS-installasjoner som gir effektive løsninger for grunnleggende behov i dagliglivet: trygg distribusjon av drikkevann, bærekraftig forvaltning av regnvann og spillvann, energieffektiv oppvarming og kjøling av bygninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår