Nortech Byggautomasjon innlemmes i Nordomatic-familien

 
Nortech Byggautomasjon innlemmes i Nordomatic-familienBildet: Når Vidar Kjeldsen (t.v.) og Nortech går sammen med Nordomatic og Ståle Syversen (t.h.) styrker man seg ytterligere i Oslo-området som en ledende systemintegratør av intelligente byggeløsninger. Foto: Nordomatic.
Med kjøpet av Nortech Byggautomasjon styrker Smart Buildings-konsernet Nordomatic seg ytterligere i Norge og spesielt Oslo.

 – Nortechs produkter, løsninger og 12 ansatte passer perfekt inn i Nordomatic-familien. Sammen kan vi tilby kundene enda bedre løsninger for klimasmarte og energieffektive bygg, sier landsjef i Norge, Ståle Syversen, i en pressemelding.

Sterk vekst

– Vi har lenge sett på Nortech og vært imponert over hva de har fått til for sine kunder. Vidar Kjeldsen og hans team passer perfekt inn hos oss, både kulturelt og forretningsmessig, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen hos oss, sier Syversen.

Nortech ble stiftet i 2015 og har i dag 12 ansatte som opplever sterk vekst i etterspørselen etter deres produkter og tjenester. Ved å gå inn i Nordomatic blir tjenestetilbudet til kundene ytterligere styrket, spesielt gjennom Nordomatics cloud-baserte Smart Buildings-løsninger.

– Det er en rivende teknologisk utvikling i bransjen, og Nordomatic har tatt en lederrolle i utviklingen av smarte bygg og neste generasjons PropTech-løsninger. Derfor var vi ikke i tvil da muligheten åpnet seg for å bli en del av Nordomatic, sier Nortech-sjef Vidar Kjeldsen.

– Å redusere klimaavtrykket til bygg og eiendom er avgjørende for å nå klimamålene fremover. Samtidig er det økonomisk fornuftig for eiendomsselskaper å redusere energiforbruket til kjøling, oppvarming, elektrisitet og ventilasjon. Som en del av Nordomatic internasjonale organisasjon vil vi tilby markedets beste løsninger for kostnads- og CO2-besparende tiltak, sier Kjeldsrup.

Perfekt match for kundene

Nortech har en godt diversifisert kundeportefølje som i liten grad overlapper med Nordomatics eksisterende kunder i Oslo-området.

– Nortech har en stabil og voksende kundeportefølje som passer utmerket inn hos oss i Nordomatic. Vi ser et potensial for å gi eksisterende kunder et enda bedre tjenestetilbud ved å gi dem tilgang til cloud-baserte løsninger rundt fjerntilgang og kontroll av BMS-systemer og energioptimering. Dette er en vinn-vinn-situasjon, sier Syversen i Nordomatic Norge.

Han ser for seg noen synergieffekter gjennom samlokalisering og koordinering av salgs- og kommunikasjonsaktiviteter. Men først og fremst skal man vokse sammen.

– På 5 år har Nordomatic blitt en ledende aktør innen BMS og Smart Buildings i Norge, både gjennom oppkjøp av SD-Consult, Celsius Teknikk og SRO, men også organisk gjennom å møte kundenes forventninger og overgå disse. Med Nortech på laget har vi ytterligere styrket vår posisjon i Norge og Oslo som en ledende systemintegratør av intelligente byggeløsninger, sier Ståle Syversen i Nordomatic.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår