Norva24 kjøper NRC Gravco

 
Norva24 kjøper NRC GravcoIllustrasjonsbilde. Foto: Jørn Søderholm
Norva24 kjøper NRC Gravco i Oslo, øker omsetningen med 90 millioner kroner, og befester ytterligere Norva24 sin posisjon i Oslo og omegn.

Norva24 har inngått en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene og eiendelene i NRC Gravco AS, som inkluderer “Gravco” og dennes datterselskap Septic Tank AS. Ved oppkjøpet av Gravco styrker Norva24 sin markedsposisjon ytterligere innen «Infrastruktur under bakken» (UIM – Underground Infrastructure Maintenance) i Stor-Oslo og omegn. Gravco hadde en omsetning på 90 millioner kroner i 2022 med gode resultater.

Gravco er et anerkjent selskap som leverer Norva24 sine kjernetjenester som tømmetjenester, høytrykkspyling, tank- og rørinspeksjon og rørfornyings-tjenester, samt tilleggstjenester knyttet til UIM. Selskapet holder til i Oslo og ble etablert i 1977 med stor kompetanse innenfor sine tjenester. Gravco sysselsetter i dag 40 personer og har en utstyrspark bestående av 33 kjøretøy.

Ved å legge Gravco til den nåværende Norva24 virksomheten, i den norske hovedstaden, vil de samlede Norva24 inntektene i Stor-Oslo området og omegn overstige NOK 400 millioner, noe som styrker Norva24 sin sterke posisjon i Stor-Oslo UIM-markedet. Oppkjøpet er i hovedsak finansiert av Norva24 sin eksisterende kredittfasilitet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet i løpet av 1. kvartal 2023.

- Vi er veldig glade for å ønske Gravco velkommen til Norva24. Å utvide vårt fotavtrykk i Norge ytterligere, er et viktig element på vår reise om å bli et europeisk fyrtårn innen vedlikehold av underjordisk infrastruktur. Ved å innlemme Gravco til Norva24, videreutvikler vi vår markedsledende posisjon i det norske hovedstadsområdet, sier Henrik Damgaard, administrerende direktør i Norva24 Group, i en pressemelding.

- Gravco er et anerkjent selskap med sterke resultater og svært dyktige medarbeidere som ivaretar en relativt ny utstyrspark. Gravco vil passe perfekt inn i det eksisterende oppsettet av Norva24-selskaper og vil forbedre vår tetthet i Stor-Oslo, samtidig som de beholdes som en egen enhet, i tråd med vår desentraliserte lokalavdelingsbaserte forretningsmodell, sier Tore Hansen, landssjef i Norva24 Norge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår