Norva24 styrker seg i Midt-Norge

 
Norva24 styrker seg i Midt-NorgeMed sine oransjer biler, er Kjelsberg Transport godt synlige på veiene i Trøndelag, når de er ute på oppdrag, tidlig og sent. Det skal de fortsette å være.
Vann- og avløpskonsernet Norva24 styrker sin posisjon i Trøndelag gjennom oppkjøpet av Kjelsberg Transport.

Det nykjøpte selskapet er har gjennom sin 45-årige historie opparbeidet seg en solid posisjon i Trøndelag, med en omsetning på 36 millioner kroner og 17 dedikerte ansatte. I Norva24 er de glade for å få Kjelsberg inn i konsernet som det 10. driftsselskapet i Norge.  
– Vi har lenge hatt et mål om å etablere oss i Trondheim, så vi er svært glade for å være på plass i Norges 3. største by, gjennom oppkjøpet av et solid og velfungerende selskap, sier landssjef i Norge, Tore S. Hansen, i en pressemelding.

Stolte tradisjoner
Kjelsberg Transport feiret 45 år i fjor og er en familiebedrift med solide tradisjoner. De oransje bilene er et velkjent syn på veien for de som bor i Trondheimsdistriktet. Selskapet har blant annet septiktømming, høytrykksspyling og rørinspeksjon på listen over tjenester. De har ved flere anledninger vunnet næringsprisen i Melhus kommune, for deres solide innsats, dyktige ansatte og vekst i antall arbeidsplasser.  

– Vi har alltid vært opptatt av å finne gode løsninger for kundene våre og å yte god service, dette har vi til felles med vår nye eier, Norva24, forteller daglig leder i Kjelsberg Transport, Svein Idar Kjelsberg. Han er glad for å bli del av et konsern som tar kundetilfredshet på alvor – Norva24s motto er «Vi hjelper alltid», det passer godt med hvordan våre engasjerte ansatte opererer, forteller lederen. Svein Idar Kjelsberg fortsetter som daglig leder i Kjelsberg Transport etter oppkjøpet.

Samarbeid ble til oppkjøp
Norva24 og Kjelsberg Transport har samarbeidet i en årrekke, så vann- og avløpskonsernet vet hvilken kvalitet de nå får på laget.

– Vi har svært god erfaring med Kjelsberg Transport gjennom vårt samarbeid. Dette er dyktige folk som brenner for jobben sin – og helt klart Norva24-materiale, forteller Tore S. Hansen. Han er svært glad for å kunne ønske Trønderne velkommen til Norva24. 

Ambisjoner om å bli ledende i Nord-Europa
Norva24 er allerede Nordens største innen sin bransje – og har ambisjon om å bli ledende innen vedlikehold av infrastruktur under bakken i Nord-Europa. Selskapet, med hovedkontor i Norge, er godt etablert i både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Konsernet omsetter i dag for ca. 1,8 milliarder NOK, med 1.200 ansatte og har hatt en kraftig vekst siden etableringen i 2015, drevet både av en offensiv oppkjøpsstrategi og av god organisk vekst.
- Vi ser et stadig økt behov hos de store selskapene om å kunne forholde seg til èn profesjonell leverandør av vann – og avløpstjenester på tvers av by – og landegrenser. Samtidig ønsker vi som stor spiller å utvikler bransjen innenfor blant annet digitalisering og mer miljøvennlige løsninger, sier konsernsjef Henrik Damgaard. Norva24 har som mål å levere markedets beste tjenester og mest kundevennlige løsninger.

Menneskene gjør selskapet
Norva24 er i vekst og konsernsjefen gir de ansatte æren for det.
– Vi har en fantastisk gjeng med stå-på-folk i dette konsernet. Her er det mennesker som brenner for sitt fag og som er til å stole på. Sterk faglig kompetanse, godt utstyr og høy grad av fleksibilitet setter oss i stand til å levere markedets beste tjenester og kundeopplevelser. Vi ser at våre nye kolleger i Kjelsberg Transport er i besittelse av det samme engasjementet og har det pågangsmotet som er nødvendig for å gi kundene gode opplevelser. Han ønsker trønderne hjertelig velkommen til Norva24.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår