Ny Administrerende direktør hos Lindab AS

 
Ny Administrerende direktør hos Lindab ASEirik Austad er Lindab Norges nye Administrerende direktør.
Eirik Austad er Lindab Norges nye Administrerende direktør. Eirik har lang erfaring med salg, ledelse- og organisasjonsutvikling og kommer nå sist fra en rolle som Managing Director hos Somfy Norway AS.

Eirik Austad tar over rollen som ny Administrerende direktør etter John Georg Storvik som har valgt å følge andre utfordringer utenfor Lindab AS. Eirik Austad starter opp senest 1. juli 2022.

Lindab Norges nye Administrerende direktør har lang erfaring med salg og organisasjonsutvikling og har blant annet jobbet i ulike salgslederroller hos Wurth Norge AS i 10 år, fra 2005 til 2015. Siste 5 årene har han vært Managing Director hos Somfy Norway AS. Her har han hatt et spesielt ansvar for å utvikle og implementere en ny strategi – deriblant bygge opp en multikanalsatsning med flere nye forretningsområder. I tillegg har det vært lagt et stort fokus på å bygge merkevarekjennskap til Somfy’s løsninger i Norge.

"Jeg ser med stor entusiasme frem til å bli en del av Lindab-Teamet, og bli kjent med alle mine nye kollegaer! Det blir også veldig spennende å lære mer om forretningsmodellen til Lindab, og hvordan vi i samarbeid kan videreutvikle firmaet til å møte morgendagens krav og ønsker fra markedet."

"I den perioden jeg har kjent Lindab har jeg fått et bilde av et solid firma med høy-kvalitets løsninger – og ikke minst svært kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Ser frem til å starte i jobben hos Lindab, avslutter Eirik."

Lindab er et selskap med lang historie og et sterkt varemerke. Eirik kommer til et stabilt og veldrevet selskap og vi ser frem til et godt samarbeid hvor det er gode forutsetninger for fortsatt positiv utvikling.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår