Ny Bademiljø-butikk i Stjørdal!

 
Ny Bademiljø-butikk i Stjørdal!Bildet: Fra venstre, rørlegger Ståle Kringen, ordfører Ivar Vigdenes, fliselegger Andreas Köpsén, og daglig Leder Stine Marita Frydenlund
Bademiljø satser stort i Stjørdal. Med hele 700 kvm er Hell Flis og VVS AS den største Bademiljø-butikken nord for Oslo. Familien Kringen, representert av far, mor, sønner og datter Stine Marita Frydenlund som daglig leder, satser stort og feiret på torsdag åpningen, med besøk av byens ordfører til å klippe snoren.

Butikken er helt i tråd med Bademiljø sitt nye konsept, med studio, skjermer, Basic- og Premiumbad, klosettmodul og ikke minst vannrenne både for blandebatterier og dusjer. Hele 30 i tallet er koblet til vann! Der kan en få teste de aller fleste modeller både til kjøkken og bad. I tillegg har de en egen renne for de viktigste dusjene - også disse kan prøves ut i butikken.

I tillegg til baderomsutstillinger har butikken også en flott teknisk avdeling, hvor det vises hva som skjuler seg bak veggen. Dette gir solid faglig tyngde for dem som måtte lure på hvorfor de skal velge ekte fagfolk til å gjøre jobben!

Kringen Rør er fra tidligere en kjent aktør for rørleggertjenester i Stjørdal. Med den nye butikken satses det i tillegg på et bredt sortiment av kvalitetsvarer. Leverandører og kunder som var til stede på åpningsdagen fullroste butikken. Det var enighet om at det er ingen i Trondheimsregionen som kan måle seg med dette.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle