Ny bryteaktuator fra Eaton

 
Ny bryteaktuator fra EatonIllustrasjon: De nye xComfort bryteaktuatorene gjør installasjonen smartere, enklere og raskere
Eaton lanserer neste generasjon av xComfort bryteaktuator med mer funksjonalitet i en kompakt innpakning.

Eaton lanserer en ny generasjon bryteaktuator for det trådløse installasjonssystemet xComfort . Komponentene muliggjør raskere og mer effektiv installasjon av byggautomatisering i boligmiljøer og i små og mellomstore kommersielle bygg eller kontorer. De forenkler også oppgradering av elektroinstallasjonen i bygg og gjør den mer kostnadseffektiv.

Eaton har redusert den fysiske størrelsen på aktuatoren.  Dette  forenkler skjult montering i veggbokser for brytere eller kontakter. Aktuatoren tilbyr også høyere funksjonalitet. I tillegg til rene bryterfunksjoner kommer varianter av aktuatoren med en valgfri lokal inngang og en integrert energisensor. Med en kontrollerløsning i installasjonen kan energiforbruket til det tilkoblede utstyret vises på en   smarttelefon eller et nettbrett. Egetforbruket til bryteaktuatoren er også redusert med ti prosent.

De nye aktuatorene kan bryte last på opptil 10A. Dette gjøres ved bruk av en  hybrid bryterteknologi utviklet av Eaton. Dette forlenger komponentenes levetid og tillater kobling av alle typer belastninger (induktiv, kapasitiv, resistiv eller blandet). Dette utvider bruksomsådene for xComfort betydelig.
Elektrikeren har mulighet til å sette i drift  xComfort-installasjonen fra bærbar PC ved bruk av Eatons konfigurasjonsprogram (Comfort Mode) eller starte med de grunnleggende innstillingene på aktuatoren ved bruk av en skrutrekker (Basic Mode). Comfort Mode tilbyr raskere dataoverføring og funksjoner slik som sperre / oppheve sperre, noe som gir ekstra muligheter for bruk i gulvvarmesystemer eller sammen med bevegelsessensorer.

Driftstemperaturområdet til de nye komponentene er -5 til 55 °C, dette betyr at de kan installeres i områder med høy omgivelsestemperatur. De nye koblingsaktuatorene kan styres av inntil 32 sensorer.
Eaton lanserer i tillegg ny ruter som videresender data fra xComfort-systemet i tilfeller hvor direkte overføring ikke er mulig. I likhet med bryteaktuatorene har ruterne mindre byggemål, lavere energiforbruk, utvidet driftsområde og kommuniserer raskere. En variant har også mulighet for å anvende logikkfunksjoner.

Alle enhetene er kompatible med nåværende tilgjengelige xComfort-produkter, noe som gjør integrering med eksisterende systemer enkelt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår