Ny Country manager hos GROHE

 
Ny Country manager hos GROHE
Det er med stor glede vi kan meddele at Karol Partyka har blitt ansatt som Country manager for GROHE i Norge. Partyka har tidligere jobbet med salg og ledelse innenfor  FMCG segmentet, og har siden 2000 hatt ansvar for kjedeforhandlinger mot alle de store matvare husene i Norge. Selskaper som Partyka tidligere har arbeidet for er blant annet Ringnes, Coca-Cola, Jensen & Co og sist Vaasan Norge.

- Jeg ser frem til å begynne i en ny og spennende bransje med høy innovasjonstakt og rivende utvikling. GROHE er et selskap med lange tradisjoner for å produsere kvalitets produkter og har et sterkt brand som jeg ser frem til å bli bedre kjent med, sier den nye Country manageren Karol Partyka.

Karol Partyka vil rapportere direkte til Jonas Brennwald, Regional Vice President North Eastern Europe, GROHE.

- Norge er et viktig marked, og ansettelsen av Karol Partyka og hans tidligere erfaringer har vært viktig i prosessen. Partyka har lang erfaring med merkevarebygging og erfaring fra flere salgs kanaler, forhandlinger, relasjonsbygging, nasjonalt og internasjonalt både med leverandører og internt i selskap, sier Brennwald.

Karol Partyka tiltrer stillingen som Country manager 1. april 2016 sier Grohe i en pressemelding.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår