Ny daglig leder i CTC Ferrofil

 
Ny daglig leder i CTC FerrofilBildet: Ole Andreas Valnes
Ole Andreas Valnes er ansatt som ny daglig leder i CTC Ferrofil AS og tiltrer i stillingen fra 1. april.

Med sine 50 år, er Valnes en erfaren bransjemann med bakgrunn blant annet som ansvarlig for varmesegmentet i Brødrene Dahl. Han kommer nå fra en stilling som Teknisk Sjef i LK Systems, og har i tillegg en solid sivilingeniørutdannelse innen maskinteknikk fra NTNU.

- Med sin omfangsrike bransjeerfaring og gode produktkunnskap, er Ole Andreas vel rustet til å lede CTC Ferrofil inn i fremtiden. Vi er overbevist om at han blir en god sjef for CTC-teamet i Norge og vi ser frem imot et godt samarbeid for å serve våre kunder i Norge med både gode produkter og god support, sier Helene Richmond, styreleder for CTC Ferrofil, i en pressemelding.

- CTC Ferrofil har et stort potensiale for vekst og mer synlighet i det norske markedet. CTC har gode, konkurransedyktige og moderne produkter, som er miljøvennlige og helt i tråd med det grønne skiftet Norge skal gjennom. Jeg har stor respekt for fagmiljøet i CTC og ser virkelig frem til å bidra til å sette selskapet solid på markedskartet i Norge, sier Valnes.

CTC FerroFil AS tilhører Enertech AB i Sverige som er en del av NIBE Climate Solutions. CTC tilbyr et bredt produktsortiment, som bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, innendørsmoduler, varmtvannsberedere, storberedere, elektrokjeler med mer.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår