Ny daglig leder i INNVA AS

 
Ny daglig leder i INNVA ASBildet: Scott Reinhard
Etter seks år som daglig leder har Hans-Erik Maastad har valgt å si opp sin stilling i INNVA AS. Hans etterfølger er Salgssjef Scott Reinhard som tar over 1. mai 2021.

Hans-Erik Maastad vil fortsatt sitte i organisasjonens styre.

INNVA selger ventiler og rørdeler til VA-grossistene i Norge. Blant annet har INNVA agenturet på de velkjente Hawle-produktene. Hawle er spesielt kjent for sine innovative og enkle løsninger og høye kvalitet.

I januar 2018 startet Scott som salgssjef i INNVA AS Han kjenner derfor både bedriften, produktene og VA-markedet svært godt. Scott Reinhard er 45 år gammel og har lang fartstid som salgssjef i byggebransjen.

- Noe av det som lokket meg til INNVA var bedriftens grunnleggende tanke om å forenkle kundens hverdag gjennom kompetanse, kundeservice og bransjeledende kvalitetsprodukter. Hans-Erik har bygget opp INNVA til å bli en solid bedrift med dyktige og engasjerte medarbeidere, og dette er en viktig arv å ta med seg og bygge videre på. Samtidig skal vi også se framover og utvikle INNVA videre til å møte framtiden gjennom å ha riktig produktportefølje og kompetanse for morgendagens marked. Alle våre kunder og samarbeidspartnere skal merke at vi alltid gjør vårt ytterste for å være deres foretrukne partner gjennom kompetanse, engasjement og bærekraftige løsninger med lang og problemfri levetid, sier Scott Reinhard.

Etter 33 år i bransjen venter nå nye muligheter for Maastad, men han vil fortsatt være indirekte involvert gjennom sitt styreverv i INNVA.

- Scott Reinhard kjenner organisasjonen godt, samtidig som han har relasjoner til kunder og leverandører i bransjen. Jeg har stor tro på at Scott vil ta INNVA til videre vekst i et spennende marked som er i endring, sier Maastad.
- Styret er svært tilfreds med det faktum at vi har lykkes i å finne en intern kandidat, Scott Reinhard, til å etterfølge Hans-Erik Maastad som ny administrerende direktør i Innva AS. Samtidig er jeg veldig godt fornøyd med at Hans Erik har sagt seg villig til å bli med videre som medlem av selskapets styre, sier styreformann Gunnar Ødegård.

INNVA AS har et omfattende komplett lager med ventiler, kombi-armaturer og rørdeler og holder til på Skui i Bærum. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår