Ny daglig leder i Lyskultur

 
Ny daglig leder i LyskulturIda Thorendahl
Ida Thorendahl er ansatt som ny daglig leder i Lyskultur og vil starte i jobben i januar 2023.

Hun kommer fra stillingen som markedsdirektør i EFO, og har en bachelorgrad innen økonomi og prosjektledelse fra BI. Hun er en meget kunde- og markedsorientert person, er sertifisert mangfoldsleder og er generelt opptatt av bærekraft og energieffektivisering i samfunnet. Hennes kompetanse og erfaring i arbeid mot politikere og næringsliv vil være nyttig for å videreføre Lyskulturs strategi årene fremover.


- Jeg gleder meg til å ta fått på min nye rolle, både med å bli bedre kjente med administrasjonen og ikke minst møte Lyskulturs medlemmer. Dette blir en spennende reise!» sier Ida Thorendahl.

Styret er meget tilfreds med at Ida har takket ja til nye utfordringer som daglig leder for medlemsorganisasjonen Lyskultur. – Vi er sikre på at Ida er rette kandidat til stillingen, og vil ivareta våre interesser og gjennomføre strategien på en meget god måte, sier styreleder Janne Grindheim.

- Det å arbeide for samhold og medlemmenes interesse for lys og belysning er viktig for Lyskultur, og ikke minst er det viktig å synliggjøre at det nytter å stå sammen og fremme bransjens interesser, sier både ny daglig leder og styreleder samstemt.

Ida Thorendahl tiltrer stillingen den 2. januar 2023.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår