Ny daglig leder i Norsk Fjernvarme

 
Ny daglig leder i Norsk FjernvarmeTrygve Mellvang Tomren-Berg er ny daglig leder i Norsk Fjernvarme. (Foto: Øystein Andreas Bjerke)
Trygve Mellvang Tomren-Berg tar over som daglig leder i Norsk Fjernvarme etter Heidi Juhler. Daglig leder Irene Vik i Tafjord Kraftvarme er valgt til ny styreleder i organisasjonen.

– Norsk Fjernvarme organiserer en næring i vekst, som kutter utslipp og har en viktig rolle i det grønne skiftet i Norge. At jeg nå får muligheten til å lede organisasjonen i en svært spennende tid er en stor tillitserklæring og noe jeg gleder meg til å gyve løs på, sier Tomren-Berg.

Tomren-Berg er utdannet journalist og har lang erfaring fra NTB, hvor han blant annet var nyhetsbyråets Europa-korrespondent i Brussel. Etter tre år som kommunikasjonssjef i EØS-tilsynet ESA i samme by, ble han ansatt som kommunikasjonssjef i Norsk Fjernvarme i 2013.

Juhler med videre
– Dette er en kunnskapsnæring full av engasjerte folk som ønsker å gjøre en forskjell. En av dem er Heidi Juhler, som jeg nå tar over etter. Heldigvis vil hun være med videre i en ny rolle, sier Tomren-Berg.

Etter å ha ledet Norsk Fjernvarme i over to tiår, blir Juhler nå seniorrådgiver i organisasjonen

– Jeg har fulgt bransjen i over 22 spennende år med enorm utvikling. Det har vært mange harde kamper, men mest moro. Fjernvarmefolka kan faget, har humor og er nedpå. Jeg kunne ikke tenkt meg å jobbe andre steder, sier Juhler.

Digitalt skifte
Endringene i ledelsen ble kunngjort på årsmøtet i Norsk Fjernvarme torsdag, som for første gang i historien ble avholdt på nett. Mange benyttet sjansen til å takke Juhler for den store jobben hun har gjort for organisasjonen så langt.

– Trygve er den beste til å lose gjengen videre og jeg skal henge på en stund til. Jeg ser fram til å treffe alle når det er mulig, sier Juhler.

Vik ny styreleder
På årsmøtet ble også daglig leder Irene Vik i Tafjord Kraftvarme valgt til ny styreleder i organisasjonen, etter å ha sittet i styret siden 2018. Vik tar over etter Cato Kjølstad (Fortum), som har fungert som styreleder etter at Frank Sagvik (Akershus Energi) gikk av i januar.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å arbeide enda mer med å utnytte energi som ellers ville gått til spille - sammen med alle våre medlemmer, sier Vik.

Daglig leder Ola Børke i Eidsiva Bioenergi ble valgt inn som nytt styremedlem på årsmøtet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår