Ny direktør for digitalisering i Firesafe

 
Ny direktør for digitalisering i FiresafeBildet: Petter Aamot Vangstein
Petter Aamot Vangstein er ansatt som ny digitaliseringsdirektør i Firesafe.

- Firesafe har store mål fram mot 2025, og vi ønsker å bli ledende innen vår bransje til å utnytte teknologi og digitalisering til å forbedre eksisterende prosesser og utvikle nye tjenester som gir merverdi til våre kunder, sier Morten Ameln, adm.dir i Firesafe. 

Firesafe har et betydelig potensial innen digitalisering, og Petter Aamot Vangstein får et helhetlig ansvar for å drive denne utviklingen i Firesafe.

- Jeg tror forventningene fra Firesafes kunder til digitale tjenester vil øke i takt med den øvrige digitaliseringen i bransjen og at vi må søke å ligge i forkant av dette. Vi må sikre digitale tjenester som gir kundene de beste løsningene i kombinasjon med de øvrige tjenestene Firesafe leverer. I tillegg må vi også levere digitale tjenester som understøtter kundenes digitale strategi og forventninger, sier Petter Aamot Vangstein.

- Firesafe er et firma med store ambisjoner og stort potensiale og hvor digitalisering vil være en vesentlig del av denne reisen. Det å få være en sentral del av dette motiverer meg stort. - Jeg ser virkelig fram til å bli kjent med alle kollegene mine i Norge og i resten av Norden. Jeg har tro på at digitalisering er et tverrfaglig team-arbeid og gleder meg til å ta fatt på dette sammen med resten av mine kolleger. Historien viser at Firesafe har vilje og gjennomføringsevne til nå sine mål, sier Petter Aamot Vangstein.

Petter Aamot Vangstein tiltrer stillingen 9. august. Han har bakgrunn som Digitaliserings og IT Direktør i Skanska Norge, Sport Holding, Gresvig, REMA 1000 og fra ulike spesialiststillinger innen IT og teknologi fra Medicom, Acando og Coop Norge. Petter er utdannet innen informasjonsteknologi og ledelse med gradene Master of Technolgy Management og Cand.scient. fra studier ved MIT Sloan School of Management, NTNU, Norges Handelshøyskole og Universitetet i Oslo. Han vil inngå i ledelsen i Firesafe Norge. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår