Ny direktør hos Dornbracht Nordic

 
Ny direktør hos Dornbracht Nordic
Jonas Davies-Andersen har overtatt som ny nasjonal salgs- og markedsdirektør hos Dornbracht Nordic A/S. Dornbracht Nordic står bak de tyske kvalitetsproduktene fra premium merkevarene Dornbracht og Alape på det nordiske marked.

Merkevarene er i dag ledende designikoner når det gjelder eksklusive blandebatterier og tilbehør til bad, spa og kjøkken.

Jonas har en solid bakgrunn fra ledende kommersielle selskaper gjennom salg og account management, fra både detaljhandels- og prosjektmarkedene i Norden. Han kommer nærmest fra Flokk-gruppen, som er markedsledende i Europa innen design, utvikling og produksjon av arbeidsplassløsninger og dekker merker som HÅG og Offecct. Jonas har også bakgrunn som salgssjef hos Gubi og har tidligere jobbet med tyske kvalitets- og designprodukter i løpet av sine 10 år i London.

- Jeg gleder meg veldig til å bygge videre på det gode arbeidet som den tidligere direktøren Tor Tegnander har oppnådd i samarbeid med et sterkt team hos Dornbracht Nordic. Samtidig blir jeg beæret og ydmyk av oppgaven og ser frem til å styrke vår videre reise. Salgsutviklingen i Dornbracht Nordic har vært veldig sterk i 2020 med salgsrekord. Derfor må vi fortsette å tilby vårt fremtredende og høyeste servicenivå til våre retailkunder, arkitekter, designere, byggherrer og investorer. Sikre at vi leverer unike produkter og designløsninger som vi er kjent for, vil være en uendret prioritering også fremover, opplyser Jonas Davies Andersen i en pressemelding.

Siden etableringen av det nordiske salgskontor i København i 2009 har Tor Tegnander oppbygget organisasjonen og stått i spissen for den framgang vi i dag ser på det nordiske markedet. Tor har nå valgt å ta en velfortjent arbeids-pause. Dornbracht-familien og kollegene takker for hans store innsats og engasjement under alle disse årene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår