Ny direktør i Norsk Vann

 
Ny direktør i Norsk VannBildet: Thomas Breen blir ny direktør i Norsk Vann. Foto: Per Erik Holland
Styret i Norsk Vann har 2. januar 2019 ansatt Thomas Breen som ny direktør i Norsk Vann. Breen tiltrer stillingen 1. juli 2019.

Thomas Breen er 46 år, kommer opprinnelig fra Folldal i Hedmark og er bosatt i Hamar. Han er i dag fylkesråd for næring i Hedmark fylkeskommune og sentral i arbeidet med sammenslåing til nye Innlandet fylke.

Breen har bred erfaring fra offentlig forvaltning og politikk; åtte år som stortingsrepresentant, fire år som fylkesråd i Hedmark fylkeskommune og åtte år som lokalpolitiker i Folldal kommune, hvorav fire år som varaordfører.

- Styret mottok mange sterke søknader, og vurderer at Thomas Breen er en ypperlig ny direktør for Norsk Vann. Han er en positiv og energirik person med god kjennskap til politikk og samfunnsliv. Sammen med de ansatte, styret og medlemmene, så er jeg overbevist om at han vil få til mye som ny direktør, sier styreleder Robin Kåss i en pressemelding.

- Norsk vannbransje er i spennende utvikling med store investeringer, ny teknologi og krevende klimautfordringer. Da trengs Norsk Vann som en aktiv medlemsorganisasjon for bransjen. Nåværende direktør har gjort en formidabel innsats, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med resten av organisasjonen for å nå målene som ble vedtatt på årsmøtet, sier påtroppende direktør Thomas Breen.

Nåværende direktør Toril Hofshagen slutter i stillingen 31. januar, og går til en lederstilling i staten. Assisterende direktør Yngve Wold er konstituert direktør fra 1. februar til 30. juni 2019.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår