Ny energileverandør til Coop

 
Ny energileverandør til CoopFoto: John T. Pedersen, Coop.
Avtalen omfatter levering av strøm, prissikring og gjennomfakturering av nettleie til Coop i Norge. Tjenestene blir dermed tilgjengelige for Coop Norge, samvirkelag og franchisetakere.

Leveranse av strøm til Coop har vært på anbud. Energileverandøren Entelios vant anskaffelsesrunden og blir leverandør de neste 3,5 årene, + 2 års opsjon, fra 1.7.2022.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør, største aktør i privatsegmentet i byggmarkedet og fjorårets vinner i norsk dagligvarebransje med sterk vekst. Entelios er en nordisk energileverandør med bred kompetanse innenfor forvaltning og er langt fremme i utviklingen av markedstilpassede løsninger i bedriftsmarkedet.

- Entelios ble valgt fordi Coop Norge ønsket en erfaren samarbeidspartner. Kvalitet i tjenestene, kompetanse og kommersielle betingelser var vesentlige evalueringskriterier. Vi opplever at Entelios har et kompetent forvaltningsmiljø, og har i tillegg gode forutsetninger for å tilby fremtidsrettede og innovative tjenester. Dette er viktig for Coop som et forbrukereid selskap, sier Merete Valderhaug, Økonomi -og Finansdirektør i Coop Norge.

Med dagens utvikling i de europeiske kraftprisene er strategiske prissikringer avgjørende. Avtalen omfatter et årlig strømforbruk på ca 500 GWh, som tilsvarer forbruket til en middels stor norsk by med 35 000 husstander. Den inngåtte avtalens verdi estimeres til ca 700 MNOK årlig.

- Det skal lønne seg å velge Coop er vår visjon, dette gjelder også ovenfor våre leverandører. Vi ser frem til et konstruktivt samarbeid og forventer at Entelios kan tilføre konkurransekraft og bidra til et bærekraftig Coop, sier Merete Valderhaug.

-Vi er veldig stolte av å bli valgt som leverandør for Coop, sier Kolbjørn Hembre, Administrerende Direktør i Entelios Nordic. At Coop anser oss som en erfaren samarbeidspartner som kan tilføre Coop konkurransekraft ser vi på som et kvalitetsstempel. Det skjer mye i kraftmarkedet nå, og det er viktig for Entelios Nordic å kunne tilby fremtidsrettede tjenester med fokus på gode forvaltningstjenester, men også bærekraftige løsninger for våre kunder.

Entelios Nordic
Gjennom ny teknologi utvikler Entelios Nordic kostnadseffektive energiløsninger for sine bedriftskunder, samtidig som de legger til rette for en elektrifisering av samfunnet. Entelios er et av de største strømselskapene på bedriftsmarkedet i Norge og en voksende nordisk aktør.

Entelios er mer enn en tradisjonell strømleverandør, Entelios er en innovativ energipartner som hjelper sine bedriftskunder til å ta langsiktige og bærekraftige valg inn i det grønne skiftet. Entelios er et heleid datterselskap til Agder Energi.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår