Ny ettermarkedssjef i Danfoss

 
Ny ettermarkedssjef i DanfossBildet: Christer Gudmundsrud
Christer Gudmundsrud er ansatt som ettermarkedssjef med ansvar for salg, prosjektering og oppfølgning av store Danfoss varmepumper til barnehager, omsorgsboliger, boligblokker og næringsbygg m.m.

I tillegg har han ansvaret for ettermarkedsservicen på Thermia og Danfoss varmepumper.

- Vi ønsker Christer varmt velkommen, og er veldig glad for at vi har fått ham med på laget. Han har den riktige kompetansen og kapasiteten som kreves til denne jobben. Han kjenner godt til bransjen og mange av våre kunder fra før, og blir en viktig bidragsyter til å videreutvikle vår varmepumpeforretning og ettermarkedsservice, sier salgsdirektør Frode Bergheim i Danfoss.

- Jeg gleder meg til å bidra i Danfoss/Thermia teamet, og til å bli enda bedre kjent med alle våre kunder.  Produktene kjenner jeg til fra før, og jeg ser store muligheter i markedet for store varmepumper med det komplette sortimentet som Danfoss kan tilby. Det blir en krevende oppgave å videreutvikle ettermarkedsservicen som allerede er blant de beste på markedet, men dette ser jeg på som en spennende utfordring, sier Christer Gudmundsrud. 

Christer Gudmundsrud tiltrådte stillingen 2. mai. Han er 33 år, utdannet elektriker med 8 års erfaring hovedsaklig fra industri. Christer har lang erfaring med alle Carrier sine produkter og DX nødkjøling innenlands  og offshore internasjonalt på skip og oljeplattformer. Han innehar F-gass sertifisering, kategori 1. Han kommer senest fra en stilling som servicesjef i CA-NOR Kjøleindustri AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår