Ny fagkonferanse for VA-bransjen

 
Ny fagkonferanse for VA-bransjenBildet: Siri Kristiansen skal lede konferansen «Vann og Miljø 2018»
AVK Norge AS har gått sammen med Vestfold Plastindustri (VPI) og inviterer til en større fagkonferanse for vann- og avløpsbransjen.

Konferansen har fått navnet «Vann og Miljø 2018», og arrangeres på Scandic Park Hotell i Sandefjord den 19. og 20. april.

- Det er ikke ofte vi som produsenter står bak faglige samlinger. For det meste er det grossistene som er arrangører. Vi har sett at det er viktig for oss som produsenter å skape en faglig plattform hvor folk innen bransjen møtes, får økt kompetanse og presentere nyheter. «Vann og miljø 2018» er en slik arena, sier Martin Rud, markedssjef VA i AVK, i en pressemelding.

Målgruppen er konsulenter innen privat og offentlig sektor.

- Så langt har vi fått mange positive tilbakemeldinger på programmet. Ikke minst blir det spennende å ta i bruk en helt ny presentasjonsteknikk, også kalt TEDx. Dette er en teknikk som er designet for å bedre kontakt og kommunikasjon. TED er forkortelsen på Technology, Entertainment og Design. TED sprer ideer ved hjelp av foredrag og opptredener innenfor alt fra forskning og teknologi til politikk, økonomi og kultur. Det er første gang TEDx benyttes i vann- og avløpsbransjen, sier Rud.

Av konferansens foredragsholdere trekker Rud spesielt fram Gitte Marlene Jensen fra NIRAS, som innleder om «Smart water management». Bakgrunnen er at 40 prosent av vannledningsnettet lekker i Norge i dag.
- En «grønn tråd» gjennom hele arrangementet, er tilbudet om økt kunnskap for å være bedre rustet for framtiden. Som krydder på disse to aprildagene er eventyrer Lars Monsen hyret inn. I tillegg skal Siri Kristiansen, kjent fra NRK, lede konferansen, sier Rud avslutningsvis.

Utover en rekke foredrag, vil det bli muligheter for en messevandring, hvor rundt 25 utstillere presenterer nyheter fra VA-bransjen.

Se program og påmelding

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle