Ny forhandler av SYR produkter i Norge

 
Ny forhandler av SYR produkter i NorgeBildet: SGP Armatec AS, med hovedkontor i Asker, skal representere Hans Sasserath GmbH & Co. KG i Norge
Hans Sasserath GmbH & Co. KG fra Tyskland har i mer enn 75 år produsert og levert SYR produkter utviklet for oppvarming, sanitær og inneklima applikasjoner. Nå tar SGP Armatec AS over som forhandler i Norge.

- SGP Armatec AS har gjennom sine snart 90 år vært totalleverandør av vannbårne varmeanlegg inkludert bl.a. varmeveksler, kundesentraler, ekspansjon, ventiler, gulvvarme, radiatorer og varmepumper til hele landet og har god kjennskap til SYR produkter, skriver selskapet i en pressmelding.

Som ny representant for Hans Sasserath GmbH & Co. KG i Norge, har SGP Armatec gleden av å tilby SYR sine produkter til nye og eksisterende kunder. Sikkerhetsventiler og reduksjonsventiler er blant de produktene som er velkjente i det norske markedet. I tillegg har SYR utviklet en veldig spennende vannstoppeventil som også kommer til å bli mye brukt fremover.

– Vi er svært fornøyd med å representere Hans Sasserath GmbH & Co. KG i Norge. SYR produktene er et sterkt merkenavn i Norge og passer godt inn med de kvalitets leverandører vi representerer på det norske markedet i dag. Slik som Reflex Winkelmann, Oventrop, Taconova, Alfa Laval og Logstor, for å nevne noen, sier Frank Olsen, produktansvarlig ventiler, i pressemeldingen.

SGP Armatec AS har hovedkontor i Asker, og avdelingskontorer i Bergen og Moss.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår