Ny inn- og utløpsventil fra Porsgrund

 
Ny inn- og utløpsventil fra PorsgrundDen nye inn- og utløpsventilen har flere fordeler, både for rørleggere og forbrukere. I tillegg er den mer bærekraftig enn tidligere.
Fremover vil det bli enda lettere å reparere toalettene Porsgrund Glow og Seven D og Ifö Sign og Spira Art.

Geberit har laget en ny inn- og utløpsventil som følger Geberits økodesign-strategi: Å gjøre alle nye produkter bedre og mer bærekraftig enn sine forgjengere. Den oppgraderte ventilen er kompatibel bakover i tid, så reservedelen vil kunne brukes i både gamle og nye versjoner av Porsgrund- og Ifö- toalettene.

Flere fordeler for rørleggere og sluttkunder 
Inn- og utløpsventilen til toalettene Porsgrund Glow og Seven D og Ifö Sign- og Spira Art vil være så å si identisk for produktene, eneste forskjell vil være ventilholderen. Endringen av inn- og utløpsventilen vil ikke ha noe å si på det ytre designet til toalettene – det vil være uforandret. 

All eksisterende funksjonalitet i skyllemekanismen er integrert, og noen funksjoner er også forbedret. For rørleggeren betyr dette:

  • Enklere håndtering av delene, siden det er færre reservedeler
  • At det er enklere å endre innstillingene for skyllevolum (4/2 eller 6/3 liter)
  • At det er enklere å endre pakningen for utløpsventilen
  • At man får en velkjent, standard Geberit-pakninger (til inn- og utløpsventil)

Også sluttbrukere vil dra nytte av denne oppgraderingen og få tilgang til flere nye funksjoner, som Fresh- WC duftfrisker og 2/4 liter vannskyll. De vil også oppleve redusert støy fra sisternen og omtrent 40 prosent raskere fylling av sisternen. 

Mindre CO2-utslipp 
Å ha et så lite økologisk fotavtrykk som mulig er alltid høyt prioritert når nye produkter blir utviklet hos Geberit, og for første gang har det blitt brukt en omfattende økodesign-metode som har forbedret Porsgrund Glow- og Seven D-toalettene, og Ifö Sign- og Spira Art-toalettene. 

Som et resultat er nå 59 prosent av de nye inn- og utløpsventilene produsert fra resirkulert plast. Generelt sett blir færre råvarer brukt for å produsere produktet, som har bedre ytelse, samtidig som det har like lang holdbarhet som sin forgjenger.

I tillegg til dette har produksjonsprosessen blitt optimalisert, og transporten mellom Geberits fabrikker kan reduseres med opp til 50 prosent. Med alle disse forbedringene kan Geberit redusere CO2-utslipp med 1 000 tonn årlig, kun fra dette ene produktet. Det tilsvarer det årlige CO2-utslippet til mer enn 120 norske innbyggere.

Klar til å bestilles nå 
Den nye inn- og utløpsventilen er nå tilgjengelige som reservedel.

Fra 1. januar 2021 har den nye ventilen blitt produsert på alle nye Porsgrund Glow- og Seven D-toaletter og Ifö Sign- og Spira Art-toaletter. Overgangsperioden fra gamle til nye ventiler vil være frem til juli 2021.

Se mer informasjon om Porsgrund Glow-toalettene her: 

https://www.youtube.com/watch?v=MXq8qCwkGzg

Om Ecodesign hos Geberit 
De siste ti årene har Geberit brukt en systematisk økodesign-tilnærming på all produktuvikling. Det har sørget for at produktene blir mer funksjonelle og bærekraftige i hvert trinn av produktets livssyklus – fra valg av råvarer, til produktets holdbarhet og resirkulerbarheten til det brukte produktet. Nå har denne tilnærmingen også blitt brukt i utviklingen av de nye Porsgrund inn- og utløpsventilene til toalett med synlig sisterne.

Om Porsgrund Bad 
Porsgrund er en del av konsernet Geberit Group som er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Geberit har en global rekkevidde og sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land. Produksjonen omfatter 29 fabrikker og konsernets hovedkontor som er lokalisert i Rapperswil-Jona i Sveits.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår