Ny innebygd varmepumpe

 
Ny innebygd varmepumpeKun ei rist på veggen forteller at huset har montert en innebygd varmepumpe. Innfelt i bildet den nye pumpen fra Panasonic.
Panasonics innebygde varmepumper passer for de som er ute etter et integrert varme- og kjølesystem, uten synlige enheter. 5kW Mini Duct Split (CS-E18RD3EAW) er det siste tilskuddet i Panasonics rekke av innebygde varmepumper.

5kW Mini Duct Split har høy effektivitet ved både oppvarming og kjøling. Det betyr minsket strømforbruk og dermed mindre klimapåvirkning. Den nye varmepumpen er utviklet for installasjon i både private boliger, kontor, butikkmiljø og restauranter.


Enklere installasjon

Et høyt utvendig statisk trykk gjør det mulig med lengre kanaler og dermed sterkere luftgjennomstrømning og høyere kapasitet. Det igjen gir en mer fleksibel installasjon. Med et lydnivå på 47 dB er utendørsenheten den mest stillegående modellen til Panasonic. Innendørsenheten har et lydnivå på bare 27dB, noe som gjør den perfekt til både hjemmet og kontoret.

 

–  Den nye modellen er enklere og raskere å installere sammenlignet med lignende systemer. Produktets lave lydnivå og energiforbruk er en annen nyhet som brukerne setter pris på, sier Thor Harald Normann-Hellum, Norgessjef for Panasonic Heating & Cooling.

 

Fjernstyring

Varmepumpen styres enkelt ved hjelp av en fjernkontroll eller med oppkoblede tjenester som IntesisHome, KNX, EnOcean eller Modbus. Varmepumpen har en brukervennlig timer med opptil seks ulike innstillinger per dag. Dette gjør det enkelt å styre når varmepumpen skal være i drift, og i hvilket modus.

 

Fakta om 5kW Mini Duct Split:

 

·         Høy SEER- og SCOP-verdi og A/A+ rangering

·         Høy sesongeffektivitet

·         Utvendig statisk trykk på 65Pa

·         Lavt lydnivå for både innendørs- og utendørsenheten

·         Kan installeres på R22-rør

·         Eco-modus for 20 % lavere energiforbruk

·         Enkel å installere og vedlikeholde

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår