Ny innkjøpssjef i GK Inneklima

 
Ny innkjøpssjef i GK InneklimaBildet: Christian Sælemyr Johansen
Christian Sælemyr Johansen (36) blir ny innkjøpssjef i GK Inneklima.

Christian Sælemyr Johansen er siviløkonom med master i finans fra Aarhus Universitet, og bachelor i økonomi fra NMBU. Johansen har tidligere jobbet som prosjektleder og seniorrådgiver innen forretningsutvikling og risikohåndtering hos Ernst & Young, og som seniorrådgiver innen strategi og marked hos Skanska.

Han kommer til GK fra stilling som leder for Skanska Norges Shared Service Senter.

– Vi gleder oss til å få Christian med på laget og den videre utviklingen av vår strategi for innkjøp og logistikk, sier administrerende direktør Kim Robert Lisø i GK Inneklima i en pressemelding.

– Christian har riktig bakgrunn og kompetanse for å kunne bidra til å videreutvikle selskapets innkjøpsprosesser, i tett samarbeid med våre dyktige leverandører og fagfolk, fortsetter han.

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med spisskompetanse innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1150 ansatte fordelt på fem regioner og 39 kontorsteder over hele landet. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Sikkerhet, GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.

– GK har en spennende posisjon i byggenæringen og jeg gleder meg til å møte nye dyktige kollegaer. Sammen skal vi ytterligere profesjonalisere innkjøpsområdet og styrke GK Inneklima sin konkurransekraft, sier Christian Sælemyr Johansen avslutningsvis i pressemeldingen.

Johansen tiltrer stillingen 1. august.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår