Ny inverterstyrt bergvarmepumpe

 
Ny inverterstyrt bergvarmepumpe
Med nye NIBE F1155/F1255 har NIBE totalt seks ulike inverterstyrte bergvarmepumper og det bredeste sortimentet på markedet. Den nye mellomstørrelsen dekker et klart behov innen rehabilitering og nybygg.

For 10 år siden var NIBE først på markedet med en inverterstyrt bergvarmepumpe. 10 år senere lanserer nå NIBE en ny inverterstyrt bergvarmepumpe, NIBE F1155/F1255 i mellomstørrelsen 3-12 kW. Med dette tilskuddet har NIBE nå inverterstyrte bergavarmepumper i tre størrelser (1,5-6 kW, 3-12 kW og 4-16 kW), og alle leveres med eller uten integrert varmtvannsbereder. 1,5-6 kW og 3-12 kW leveres både i 3 x 230 V og 400 V (3-fase+0), mens 4-16 kW leveres i 400 V (3-fase+0).

Etterspørselen og behovet for en inverterstyrt bergvarmepumpe i denne størrelsen er stort blant mellomstore boliger både ved rehabilitering og for nybygg.

Nye NIBE F1155/F1255 utnytter gratis, fornybar energi lagret i grunnen på en stille og effektiv måte og sørger for et behagelig og sunt inneklima. Varmepumpen kan kobles til internet via NIBE Uplink for ekstern styring og kontroll, uansett hvor man befinner seg. ABK og NIBE har store forventninger til salget av den nye modellen. Salgssjef for NIBE i ABK, Kent Willén, kan fortelle om stor interesse fra sine kunder.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår