Ny justerbar dusjrenne for moderne baderom

 
Ny justerbar dusjrenne for moderne baderomDusjrennen TECEdrainprofile kan tilpasses bredden på dusjen og monteringen er enkel – selv med store fliser og naturstein. Foto: TECE
Nå lanserer TECE dusjrennen TECEdrainprofile med justerbar lengde. Dusjrennen er enkel å montere – selv med store fliser eller naturstein – og gir et jevnt dusjgulv og et eksklusivt uttrykk på badet. Materialer og farger matcher den moderne betjeningsplaten TECEsquare og armaturer fra ledende leverandører. TECEdrainprofile lanseres i november.

En stor fordel med TECEdrainprofile er at lengden på rennen kan tilpasses 500-1200 mm. Dusjrennen monteres enkelt ved å koble rennens sluk til avløpsrøret og klikke tetningsmansjetten på plass.

Den innfelte dusjrennen kan plasseres tett inntil veggen og gulvet blir lett å legge med riktig fall, selv med store fliser og naturstein, som for eksempel marmor.

  • Jo mer helhetlig et dusjgulv er, desto mer romslig og luksuriøst blir oppfatningen av rommet. TECEdrainprofile passer for de aller fleste gulvmaterialer og det er kun en smal åpning som bryter dusjgulvet, sier produktsjef Geir Høivik Skjelseth. 

Takket være den indre hellingen på dusjrennen, renner vann og smuss rett ned i avløpet midt i profilen. Under den synlige delen av dusjrennen sitter sluket som er enkelt å få løs og rengjøre, det har heller ingen kanter hvor smuss kan sette seg fast.

Gulvrennen lanseres i de moderne fargene rosegull, gull, svart krom og rustfritt stål. Samtlige farger finnes i polert eller børstet. Materialer og farger matcher betjeningsplaten TECEsquare og armatur fra Hansgrohe/AXOR.

TECEdrainprofile har et miljøvennlig PVD-belegg som gjør dusjrennen ekstra motstandsdyktig mot riper og slitasje. I tillegg til at belegget gir en slitesterk overflate, er det også enkelt å holde rent. Den rimelige dusjrennen er av høy kvalitet og er utviklet i Tyskland.

TECEdrainprofile lanseres nå i november.

Bildene nedenfor på TECEdrainprofile og den matchende betjeningsplaten TECEsquare
Foto: TECE

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår