Ny kjølebaffel fra TROX Auranor

 
Ny kjølebaffel fra TROX AuranorBildet: Svalbard-I Comfort kan monteres i de fleste himlingssystemer med 600 mm modul.
TROX Auranor lanserer Svalbard-I Comfort - kjølebaffel med trykkuavhengig VAV-funksjon.

- Nye Svalbard-I Comfort er markedets eneste trykkuavhengige VAV-kjølebaffel som sikrer optimal komfort, senker installasjonskostnaden og sparer energi, skriver TROX Auranur i en pressemelding.

Svalbard-I Comfort kan benyttes til ventilasjon, vannbåren kjøling- og oppvarming av kontorer, møterom, undervisningslokaler mm, og er utviklet for å gi høy kjøle- og varmeeffekt uten trekk i oppholdssonen.

Enheten har et innebygget et trykkuavhengig VAV-spjeld i innløpet, samt en egen aktuator som gir konstant utløpshastighet gjennom dysene. Dette opprettholder induksjonen også ved lave luftmengder, noe som øker kjøleeffekten og sikrer komforten.

Svalbard-I Comfort kan monteres i de fleste himlingssystemer med 600 mm modul, og kan leveres med innebyggede sensorer for enkel integrering i X-AIRCONTROL romkontrollsystem.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår