Ny kjølebaffel fra TROX Auranor

 
Ny kjølebaffel fra TROX AuranorBildet: Svalbard-I Comfort kan monteres i de fleste himlingssystemer med 600 mm modul.
TROX Auranor lanserer Svalbard-I Comfort - kjølebaffel med trykkuavhengig VAV-funksjon.

- Nye Svalbard-I Comfort er markedets eneste trykkuavhengige VAV-kjølebaffel som sikrer optimal komfort, senker installasjonskostnaden og sparer energi, skriver TROX Auranur i en pressemelding.

Svalbard-I Comfort kan benyttes til ventilasjon, vannbåren kjøling- og oppvarming av kontorer, møterom, undervisningslokaler mm, og er utviklet for å gi høy kjøle- og varmeeffekt uten trekk i oppholdssonen.

Enheten har et innebygget et trykkuavhengig VAV-spjeld i innløpet, samt en egen aktuator som gir konstant utløpshastighet gjennom dysene. Dette opprettholder induksjonen også ved lave luftmengder, noe som øker kjøleeffekten og sikrer komforten.

Svalbard-I Comfort kan monteres i de fleste himlingssystemer med 600 mm modul, og kan leveres med innebyggede sensorer for enkel integrering i X-AIRCONTROL romkontrollsystem.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår