Ny leder for avdelings- og opplæringskontor i Agder

 
Ny leder for avdelings- og opplæringskontor i AgderBildet: Tore Skifjeld er ny avdelingsleder for Rørentreprenørene Norge, Agder
Tore Skifjeld har begynt i ny jobb som daglig leder av Rørentreprenørenes avdelings- og opplæringskontor i Agder.

Bedrifter i sør kan snart vente besøk av en gammel kjenning som trekker i Rørentreprenørenes drakt. Tore Skifjeld har i mange år jobbet som distriktssjef i Agder og Telemark for Uponor. Han kjenner til hver eneste rørleggerbedrift i sør.

– Jeg gleder meg veldig, og jeg håper jeg skal få flere av dem med i Rørentreprenørene. Får vi flere med, blir rørbransjen på Sørlandet sterkere, sier Skifjeld til rornorge.no

Avtroppende daglig leder Rune Hanssen er ikke i tvil om at styret har valgt riktig etterfølger.

– Tore er bransjens mann som kjenner mange bedrifter. Han har nøklene for å nå inn til de som ikke er med, sier Hansen.

Selv blir Rune Hanssen pensjonist og går av med flagget til topps. Agder har rekordmange lærekontrakter denne høsten, med 32 nye rørspirer. Det er et godt utgangspunkt når stafettpinnen leveres videre.

– Det blir spennende å jobbe med rekruttering og det er et stort behov for rørleggere både nå og fremover, sier Hansen. Han vet hva han snakker om. Han har allerede hjulpet til med kursing av lærlingene.

I 1987 ble Tore rørleggersvenn etter læretid hos Trond Foss AS i Oslo. I 1988/90 ble det teknisk fagskole i Grimstad. Tiden der gjorde ham til sørlending. Etter teknikeren jobbet han med teknisk salg hos CTC Ferrofil, før han i 1997 begynte i Wirsbo Norge, som nå er Uponor AS.

– Etter 30 år med salg- og markedsføring hadde jeg lyst til å gjøre noe annet. Men jeg vet hva jeg går til og gleder meg, sier han.

(Kilde: rornorge.no)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår