Ny modulær strømforsyning

 
Ny modulær strømforsyningBildet: SPMA er en velegnet strømforsyning til kontrollsystemer, alarm, styring- og automatikkapplikasjoner som krever en stabilisert og glattet likespenning.
Carlo Gavazzi har lansert en ny forbedret serie modulære strømforsyninger.

SPMA-serien er en forbedret utgave av den populære SPM-serien. Mer effekt, men samme byggestørrelse. Dette gjør serien til en av markedets mest kompakte modulære strømforsyninger.

SPMA finnes med følgende utgangsspenninger; 5VDC, 12VDC, 15VDC og 24VDC, og i effektstørrelsene 15W, 30W, 60W og 100W. Utgangen er kortslutnings- og overbelastningsbeskyttet. Samtlige har justerbar
utgangspenning ±10%.

- SPMA er en velegnet strømforsyning til kontrollsystemer, alarm, styring- og automatikkapplikasjoner som krever en stabilisert og glattet likespenning. Den kan også benyttes i forbindelse med vedlikeholdsladning av batterier, forteller produktsjef Kjell Richard Kongstvedt, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår