Ny Norgessjef i Norva24

 
Ny Norgessjef i Norva24Bildet: - Nytilsatt CEO i Norva24, Tore S. Hansen. Foto: Odd Borgestrand
Tore Stein Hansen er ansatt som ny Norgessjef i Norva24.

 - Norva24 er et utrolig spennende selskap, og jeg gleder meg først og fremst til å jobbe sammen med alle menneskene som lever og ånder for jobben sin i et konsern som hver dag vil leve opp til sitt motto «Vi hjelper alltid».

Det sier den nye CEO for Norva24 i Norge, 56-åringen Tore Stein Hansen, i en pressemelding fra konsernet. 

Hansen er bosatt på Korsegården i Ås i Akershus, og er utdannet elektriker og elektroingeniør i tillegg til BI-studier i økonomi og ledelse.  Han fikk jobben på grunn av sin brede yrkeserfaring innen ledelse og økonomi og dessuten sine personlige egenskaper. Hansen kom fra stillingen som regionsdirektør for Oslo-regionen i Bravida Norge AS, en region som nærmest doblet omsetningen på de fem årene han ledet den. Her var det oppkjøp av flere bedrifter, han ansatte en rekke nye medarbeidere og jobbet mye med integrering og samordning av bedriftskultur.

Vekst og omstilling
Med denne bakgrunnen ble Hansen foretrukket som arvtager etter Jon Nesje som CEO for Norva24 i Norge.
- Norva24 passer meg ekstremt godt, fordi jeg trives i en organisasjon som er i vekst og omstilling. Jeg liker utfordringer der det handler om møte med mennesker som sammen skal bygge en felles kultur i et sammensatt konsern. Norva24 jobber daglig med samordning og struktur, samtidig som våre avdelinger skal ta vare på sin lokale identitet. Dette er utfordrende og spennende, og jeg gleder meg virkelig til å bidra i denne prosessen, sier Hansen.

Han begynte i stillingen som CEO i midten av mars, og har allerede rukket å besøke konsernets  norske avdelinger og satt seg inn i den enkelte avdelings status.
- Jeg har møtt utrolig mange flotte og engasjerte medarbeidere, og jeg er takknemlig for måten jeg er tatt imot på. Det har faktisk varmet, sier den ferske Norva24-lederen i Norge, og forsikrer at han også opplever god inkludering av den danske konsernsjefen Henrik Damgaard.
- Jeg vil gjerne være tett på lederne i de ulike avdelingene slik at vi kan få en felles eierskapsfølelse og forståelse av veien til målet. Det handler i stor grad om å gjøre hverandre gode og utnytte felles kompetanse til beste for hele konsernet. Alle kan ikke være best på alt, men til sammen har dette konsernet en svært bred og god kompetanse innen kommunaltekniske oppgaver og ulike industritjenester.

Viktig samfunnsrolle
- Det første møtet med Norva24 sitt brede spekter av kommunalteknikk og industrielle tjenester har gjort meg enda mer bevisst på hvor viktig samfunnsrolle dette konsernet egentlig har.
- Vi driver i et fascinerende fagområde og det er på høy tid at dette blir løftet fram i det offentlige rom.  Uten våre tjenester stopper jo samfunnet opp. Det er ikke så mange som tenker over hvor mye som skal til for å holde samfunnet i gang. Vi gjør en grunnleggende jobb som nettopp holder hjulene i gang. Derfor er det viktig at vi får fram de gode historiene fra vår hverdag.

Hansen trekker fram et eksempel der beboere i et rekkehus applauderte en operatør da han hadde utført jobben med å spyle opp en avløpsledning og de igjen kunne benytte toalettet.
Norva24 opererer med slagordet «Vi hjelper alltid», og Hansen mener dette er et godt, sterkt og svært forpliktende slagord.

Norva24 har ekspandert kraftig siden starten for fem år siden, og er nå Nordens største innen sine fagområder.

- Fortsatt er det noen «hvite hull» også på Norgeskartet, og disse hullene skal lukkes. Det inkluderer områder både på Østlandet, Vestlandet og nordover mot Trøndelagsfylkene. Konsernet kan vise til gode resultater og har dermed en solid grunnmur å bygge videre på, sier den nye Norgessjefen i Norva24 avslutningsvis.  
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår