Ny produktsjef hos Micro Matic

 
Ny produktsjef hos Micro MaticBildet: Kim Roger Martinsen
Kim Roger Martinsen er ansatt som Produktsjef HVAC hos Micro Matic Norge AS.

Martinsen jobbet tidligere hos Trox som produktutvikler automatikk. Tidligere har han også jobbet mye med Smarthus og byggautomasjon som elektriker, og har gjennom dette hatt mye med Micro Matic å gjøre. 

- Martinsen har høy kompetanse innen ulike styringssystemer, og vil derfor være et godt tilskudd i Micro Matic som nå satser stort med systemløsninger innen HVAC bransjen. I Micro Matic vil han i hovedsak jobbe med produktutvikling, teknisk support og systemløsninger til prosjekter, sier Torkild Bøe, leder for HVAC avdelingen i Micro Matic Norge AS.

- Han vil også være en støttespiller for våre kunder som står ovenfor tekniske utfordringer i prosjekter. Martinsen vil også bidra med kompetanseheving for ansatte i Micro Matic. Det er avgjørende for videre suksess at vi er markedets mest kunnskapsrike leverandør innen områdene vi jobber med, sier Bøe.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår