Ny Project sales manager hos GROHE

 
Ny Project sales manager hos GROHEBildet: Allan Haugane
Det er med stor glede vi kan meddele at Allan Haugane har blitt ansatt som Project sales manager for GROHE i Norge.

Haugane kommer fra stillingen som eksportsjef i Castor AS hvor han de tre første årene jobbet som distriktssjef i Oslo/Akershus, og de to siste årene som eksportsjef. Av tidligere erfaringer har Haugane etablert Ahlsell proff shop på Skøyen, hvor Haugane hadde daglig ledelse av butikken i tre år med ansvar for personalet og salgsresultatene. Haugane har jobbet med salg i åtte år og var før det elektromontør og har et veletablert og godt nettverk innenfor bransjen VVS/Elektro både i inn- og utland.

- Jeg ser frem mot nye utfordringer og gleder meg til å bli en del av vinnerlaget hos bransjens sterkeste merkevare GROHE, sier den nye Project sales manageren Allan Haugane.

Allan Haugane vil rapportere direkte til Karol Partyka, Country manager for GROHE i Norge.

- Allan Haugane tiltrer en nyopprettet stilling som er i tråd med GROHE sin satsning i Norge. Haugane vil ha total ansvaret for prosjekt satsningen i Norge, sier Partyka.

Allan Haugane tiltrer stillingen som Project sales manager 1. juni 2016.


comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår