Ny prosjekt- og innkjøpssjef i Konekta AS

 
Ny prosjekt- og innkjøpssjef i Konekta ASBildet: Unn Brit Slåtsveen
Unn Brit Slåtsveen er ansatt som ny prosjekt- og innkjøpssjef i Konekta AS. (tidligere NRA, Norsk Rørallianse) Hun vil ha sin første arbeidsdag i alliansen 1. april.

Hun vil ha sin første arbeidsdag i alliansen 1. april. Unn Brit har lang og bred erfaring innen innkjøp fra både sport-, dagligvare- og elektronikkhandel.
Utdannelsen har hun fra Handelshøyskolen BI, Coaching og NPL Skolen Norge og Norges Markedshøyskole. Hun har de siste årene arbeidet som personlig trener og gruppeinstruktør og gleder seg nå til å igjen ta fatt på innkjøpsrollen.  
- Vi er glade for å ha fått Unn Brit med på laget. Hun har solid erfaring fra innkjøp og vært med på flere spennende reiser på innkjøpssiden igjennom sin karriere. Som prosjekt- og innkjøpssjef har Unn Brit en viktig rolle i alliansen som vi er trygge på at hun vil løse med suksess, sier administrerende direktør i Konekta, Line Ekroll Dyb, i en pressemelding.  

Konektas ansatte, F.V: Unn Brit Slåtsveen, Kristoffer Førde Aarskog, Line Ekroll Dyb, Sture E. Dyb, Maren Torgunrud Bollum

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår