Ny prosjektleder i Insenti

 
Ny prosjektleder i Insenti- Insenti har en spennende sammensetning av kompetanse og prosjekter som jeg gleder meg til å ta del i, sier Sverre Bringsrud Fekjær.
Sverre Bringsrud Fekjær (42) er ansatt som prosjektleder i Insenti.

Fekjær kommer fra stilling som gruppeleder VVS/senior rådgiver ingeniør i ÅF Engineering og har tidligere vært mange år i Sweco som prosjekterende innen VVS/tekniske fag. Han er utdannet ingeniør innen VVS fra Høgskolen i Oslo.

I Insenti vil Sverre Bringsrud Fekjær arbeide med prosjekt- og ledelsesoppgaver i selskapets prosjekter.

- Etter mange år som rådgiver ønsker jeg nå å utfordre meg på andre områder av byggeprosessen. Insenti har en spennende sammensetning av kompetanse og prosjekter som jeg gleder meg til å ta del i, sier Sverre Bringsrud Fekjær.

Insenti er en ledende aktør innen prosjektutvikling og –ledelse av byggeprosjekter i Osloregionen. Insenti omsatte for 175 millioner kroner i 2015 og har for tiden 40 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår