Ny regionsansvarlig i VB

 
Ny regionsansvarlig i VBBildet: Bård Vegard Skogli
Bård Vegard Skogli (37) fra Balsfjord får ansvaret for region Finnmark, Troms og Nordland i rørleggerkjeden VB.

Skogli tiltrådte stillingen 3. januar 2019.

- Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått tilliten til å få muligheten med å jobbe for en av de mest nyskapende bedriftene i landet og i en så markant kjedeaktør i faget. Arbeidsoppgavene som regionsansvarlig i nord er utrolig spennende og utfordrende, og det er noe jeg gleder meg veldig til å ta fatt på. Jeg har vært heldig med at jeg har truffet flere av medlemsbedriftene allerede og det er stor kompetanse ute blant de som jeg virkelig ser frem til å lære mer av. Det er morsomt å treffe fagfolk som har så stor interesse i å være en seriøs aktør i sin del av regionen, med stort fokus på faget, kvalitet, struktur og kompetanseheving, sier Bård Vegard Skogli i en pressemelding.

Fra Norsk Fagutdanning
Bård Vegard Skogli kommer fra stillingen som salgssjef i Norsk Fagutdanning hvor han har hatt ansvar for storkunder, produktutvikling og opplæring. Han er en sertifisert og erfaren instruktør i varme arbeider og våtromskurs og har holdt kurs for flere av medlemsbedriftene i VB.

- Jeg er veldig glad for å ha fått Bård Vegard med på laget. Med sin solide faglige bakgrunn, salgserfaring og gode relasjonsbyggende egenskaper, vil Bård Vegard bidra til å styrke og videreutvikle medlemsbedriftene i nord, sier salgs- og markedssjef i VB, Stine Anda Pedersen.

Bred erfaring
Skogli er utdannet byggmester og har bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Som byggmester og daglig leder i egen bedrift har han selv kjent på kroppen utfordringene som følger det å drive en håndverksbedrift. En erfaring som kommer godt med når han nå tar fatt på arbeidet med å bidra til utvikling av VB-bedriftene i nord.

- En viktig del av den lokale forretningsutviklingen er å bistå medlemsbedriftene med salg og oppfølging knyttet til VBs samarbeidsavtaler innenfor drift, vedlikehold, forsikring og sanering, sier Pedersen.

Også her har Skogli solid kompetanse. Forsikrings- og saneringsbransjen kjenner han fra tiden da han jobbet som skadeinspektør. Han har vært takstmann/bygningsinspektør i Byggebistand Tromsø. Og så har han jobbet aktivt med proffsalg som salgssjef for byggevarer/armering i E. A Smith, avd. Smith StålBygger’n Tromsø 

- Bård Vegard har allerede gjort et meget godt inntrykk og har akkurat de kvalitetene og erfaringen som VB trenger for region nord, avslutter Pedersen.

VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet. Med sine 200 rørleggerbedrifter og 1650 kunnskapsrike fagfolk leverer VB vann, varme og energi til hele Norge. Kjeden omsatte for 2,7 milliarder i 2018.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår