Ny regionsansvarlig i VB

 
Ny regionsansvarlig i VBBildet: 39-årige Kristoffer Adde er VBs nye regionsansvarlige på Østlandet.
– Jeg gleder meg stort til å jobbe for VB-kjeden, sier Kristoffer Adde, som 2. mai tok fatt som ny regionsansvarlig for østlandsregionen.

Under VB-dagene på Gardermoen nylig «tyvstartet» han for å gjøre seg kjent med organisasjonen og de øvrige ansatte. 39-åringen, som kommer fra en prosjektlederjobb i Selvaag Eiendom, ser frem til nye utfordringer i VB-kjeden.

– Jeg har kjent en del til VB tidligere gjennom min tidligere jobb, og fått et forhåndsinntrykk av en meget fremoverlent og aktiv bedrift der det hele tiden skjer spennende ting. Derfor var det ikke vanskelig å søke da det ble annonsert etter ny medarbeider i region øst, sier Adde i en pressemelding.

– VB-dagene har vist meg at det skjer mye interessant i bransjen, med mye hyggelige og engasjerte mennesker. Det gir meg virkelig god energi til å gjøre mitt aller beste når jeg nå blir en del av dette miljøet. At jeg allerede kjenner to av medarbeiderne fra før, gjør det lettere for meg å gli inn i jobben, og jeg ser virkelig frem til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer. Det skal bli skikkelig gøy, sier han.

Tømrer
Kristoffer Adde kan fortelle at han er utdannet tømrer, og har bygget en del hus opp gjennom årene. I de senere tiden har han hatt ansvar for en rekke større prosjekter gjennom Selvaag Eiendom.
– I tillegg har jeg jobbet med kursing og opplæring mot entreprenører gjennom bedriften Cobuilder, og det var gjennom dette jeg ble kjent med VB-kjeden. Selv om det nå blir helt andre arbeidsoppgaver jeg skal håndtere som regionsansvarlig i VB, mener jeg likevel at jeg vil ha god nytte av min bakgrunn. Jeg får et relativt stort distrikt å håndtere, og jeg ser frem til å møte og følge opp eksisterende VB-medlemmer, så vel som å rekruttere nye, sier han.

Nytenkende lagspiller
En som er meget fornøyd med å ha fått Kristoffer med på laget er salgs- og markedssjef Stine Anda Pedersen.
– Kristoffer er en nytenkende lagspiller med stor konseptforståelse, noe som er svært viktig i en medlemseiet kjede som VB. I Cobuilder jobbet han mot entreprenører med opplæring og kursing og bisto entreprenørene med å sette håndtering av lovkrav i system. Med tanke på at VB skal være en banebryter for digitalisering av arbeidsprosesser og dokumentasjon i byggebransjen, er det veldig fint å ha med en ressurs som Kristoffer som kan bidra med å implementere VBs systemer, som eksempelvis VB Smart, ute hos medlemsbedriftene, sier hun.

Komplett salgsteam
Pedersen peker også på Kristoffer Addes spennende og varierte bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen, samt den viktige kompetansen han har med seg fra årene i Selvaag Eiendom.
– Han har et stort nettverk, og han forstår hvordan byggherren tenker. Han vet hva en eiendomsbesitter ser etter og potensialet som ligger i serviceavtaler. Dette er viktig erfaring i arbeidet med å skape lønnsomhet og konkurransekraft lokalt i region øst, spesielt for medlemsbedriftene som er med i konseptene VB tilbyr for prosjektbedrifter og bedrifter som leverer på VBs rammeavtaler for drift- og vedlikehold.
¬– Med Kristoffer på plass er salgsteamet i VB komplett, sier en meget fornøyd salgs- og markedssjef Stina Anda Pedersen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår