Ny salgssjef hos INNVA

 
Ny salgssjef hos INNVAScott Reinhard (42) startet som salgssjef hos INNVA AS 1.januar 2018. Reinhard kommer fra byggebransjen hvor han lang erfaring som salgssjef.
Scott Reinhard har utdannelse innen elektrofaget og salgsledelse, og har lang ledererfaring innen salg av produkter og tjenester innen byggebransjen. Spesielt har Reinhard kompetanse innen avanserte salgs- og anbudsprosesser og salgsledelse, samtidig med en bred teknisk bakgrunn.

- Jeg er veldig glad for at Scott har takket ja til jobben som salgssjef hos oss. Vi har av strategiske grunner valgt å bygge opp service- og supportapparatet først, for å kunne svare våre kunder på best mulig måte. Nå er tiden inne for å etablere et godt salgsteam. Scott innehar solid kunnskap og erfaring, og han har de egenskapene som er nødvendig for å lede INNVAs salgsteam, sier Hans Erik Maastad, daglig leder hos INNVA.

- INNVA er et svært spennende selskap med en god strategi i bunnen. Med høykvalitetsprodukter som er ettertraktet i markedet, og dedikerte og dyktige medarbeidere har INNVA hatt sunn og god vekst og samtidig klart å holde svært høyt servicenivå. Jeg er vant til å jobbe med løsninger i øvre kvalitetssjikt og fant det samme hos INNVA med Hawle-produktene. Jeg gleder meg til å være med videre på ferden med INNVA, og ser fram til å kunne bidra til videre vekst med nye øyne og ideer fra en beslektet bransje, forteller Reinhard.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår