Ny selger ansatt i SGP

 
Ny selger ansatt i SGPBildet: Runar Holm Næss
Runar Holm Næss (57) er ansatt som selger i SGP Armatec AS fra 3. april 2018.

Næss er bosatt i Breivik og vil i hovedsak jobbe på aksen Kristiansand til Drammen. Han startet sin karriere hos Elnes, før han så gikk læretid i Drammens rør frem til år 1982. Deretter fikk han jobb på teknisk i Drammen kommune i 3,5 år, før han begynte i Stavanger Rørhandel i Drammen, der jobbet han som selger og prosjektansvarlig i 10 år.

- Runar har også arbeidet i Klima & Varmeteknikk (KVT) i nesten 6 år hvor han arbeidet mye med mindre varmepumper og gulvvarmesystemer. Sist kommer han fra Brødrene Dahl i Larvik hvor han har arbeidet både som en kompetanseressurs for varmesystemer, samt arbeidet mye med varmevekslere. Runar har lang erfaring fra bransjen og bred kompetanse innen produkter vi fører hos SGP Armatec, det blir derfor spennende å følge med på utviklingen fremover. I tillegg får vi økt salgsaktiviteten mellom Kristiansand og Drammen, sier daglig leder Jo Helge Gilje i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår