Ny Servicesjef hos Dantherm AS

 
Ny Servicesjef hos Dantherm ASRonny Mathisen
Ronny Mathisen (42) er fra 1. oktober på plass som Servicesjef i Dantherm AS.

Dantherm er spesialist på avfuktings- og varmluftsaggregater for industri, lager, museum mm. og klimaanlegg til svømmehaller. Serviceavdelingen, med 8 ansatte, utfører servicearbeid over hele landet på Dantherm og Munters aggregater.

Mathisen kommer fra Lindum AS hvor han har jobbet som prosjektleder og driftssjef i forretningsområdet «Forurensede masser».

Dantherm AS er lokalisert på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Bedriften har 25 ansatte og har med sine 50 år i bransjen blitt størst i Norge innen avfukting og omfatter i tillegg ventilasjon, kjøling, oppvarming samt stålskorsteiner og ventilasjonstårn. Dantherm AS har i mange år hatt en solid økonomi og solid vekst, og er en viktig del av Dantherm Group som har hovedkontor i Danmark. Dantherm Group har fabrikker og salgsselskap i mange land.

Ronny Mathisen tar over jobben etter Lars Aasberg, som har valgt å gå over i ny jobb etter mange år i bedriften.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår