Ny sjef i Rørkjøp Nett

 
Ny sjef i Rørkjøp Nett
Rørkjøp Nett satser på forbrukermarkedet og ansetter ny daglig leder. – Vi skal inspirere og gjøre det enklere å kjøpe VVS, sier Anneche Enerhaugen.

Rørkjøp var den første rørleggerkjeden som satset på netthandel da de for tre år siden åpnet sin egen nettbutikk. Nå satser de enda mer og ansetter en egen daglig leder som skal videreutvikle butikken.

– Rørkjøp er en spennende og fleksibel organisasjon som tør å prøve nye ting. Det går i bresjen og utfordrer bransjen. Det er stor takhøyde for å forsøke ting, og vi skal fortsette å videreutvikle nettbutikken slik at den alltid er det beste valget for forbrukerne, sier Anneche Enerhaugen.

Hun er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Mannheim i Tyskland og har jobbet som markedssjef, forretningskonsulent og -utvikler, både i Norge og Tyskland. Sist kommer hun fra DNB og begynte i Rørkjøp Nett i midten av august. Hun gleder seg.

Ville bygge noe nytt
– Jeg hadde lyst til å være med på å forme og bygge noe nytt. VVS-bransjen er en spennende bransje fordi alle har et forhold til våtrom, vann og miljø. Selv om nettbutikken er noen år gammel er det et stort potensial i forbrukerhandelen, sier Enerhaugen.

Hun sier at en av de spennende utfordringene er å bygge Rørkjøp som en merkevare som er tillitsvekkende og står for solid håndverk.

– Det er ingen som vet hvordan fremtiden blir i bransjen, men vi vet at vi kan være med på å forme den. Rørkjøp er pionerer og jeg gleder meg til å være med på å skape en sterk merkevare og en trygg netthandel, sier hun.

Rørkjøp-sjef Frank Olsen sier at tiden var inne for å få inn nye og flere krefter på nettbutikk-satsingen.

– Anneche var helt riktig for oss nå. Hun har den rette bakgrunnen og forstår hvordan vi skal videreutvikle nettbutikken til å bli enda bedre. Rørkjøp Nett er inne i en periode hvor vi skal satse mye, og vi er avhengig av de riktige folkene, sier administrerende direktør i Rørkjøp, Frank Olsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår