Ny sjef på plass i Plan og bygningsetaten

 
Ny sjef på plass i Plan og bygningsetaten
Siri Gauthun Kielland startet toppjobben i Plan- og bygningsetaten med å møte alle ansatte på et allmøte mandag 2. september. - Jeg ser frem til å jobbe med dere, sa Kielland til sine nye kolleger.

- Jeg ønsker Siri Kielland hjertelig velkommen til Plan- og bygningsetaten, sier byråd for byutvikling, Hanna Marcussen, i en pressemelding.

- Plan- og bygningsetaten spiller en nøkkelrolle i arbeidet med å gjøre Oslo til en nullutslippsby som det er godt å leve i for alle. Vi skal sikre kvalitet og gode grøntområder, samtidig som vi legger til rette for bygging av flere boliger til en voksende befolkning. Jeg er svært glad for at vi får en dyktig ny direktør i etaten som kan følge opp dette viktige samfunnsoppdraget, sier hun.

Kielland kommer fra stillingen som rådmann i Sørum kommune og som direktør for kultur, miljø og samfunn i nye Lillestrøm kommune. Kielland har også jobbet syv år i Plan- og bygningsetaten fra 1995.

- I dag er ringen sluttet, sier Kielland. - Jeg er tilbake fra en utviklingsreise utenfor Plan og bygningsetaten, og gleder meg til å ta fatt på en formidabel jobb.

Det er mange oppgaver å ta tak i, og både boligbygging, innbyggerinvolvering og å sørge for at Oslo gjør det grønne skiftet virkelig står sentralt for Kielland.

- Jeg er grunnleggende nysgjerrig, og nå vil jeg bli kjent med organisasjonen, sier hun. - Plan- og bygningsetaten har et viktig samfunnsansvar, og det motiverer meg som leder. I tillegg er det viktig å jobbe med organisasjonen, sier hun.

- Mange har forventninger til at vi tar tak i arbeidsmiljøundersøkelsen som ble gjennomført i Plan- og bygningsetaten før sommeren, og det blir en prioritet i tiden fremover.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår