Ny stor rørkontrakt til GK

 
Ny stor rørkontrakt til GKBildet: Veidekke Entreprenør har fått avtalen med å bygge de første fire boligblokkene. Foto: Oxivisuals
GK skal levere alt av sanitær, sprinkling og varme til 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk.

OBOS nye storsatsning på Vollebekk i Oslo omfatter ca. 800 leiligheter og noe næring. Veidekke Entreprenør har fått avtalen med å bygge de første fire boligblokkene og har engasjert GK til å levere alt av det rørtekniske. Dvs. sanitæranlegg på kjøkken og bad, vannbårne varmesystemer og sprinkling i leiligheter og fellesareal – inklusive garasje.

Totalt har entreprisen en estimert verdi på 125 mill. kr for GK.
- Vi er glade for muligheten vi har fått til å levere et godt teknisk anlegg i et stort og viktig prosjekt, sier Ole Gustav Rontén som er markedssjef i GK Rør. Vi har samarbeidet godt med Veidekke i årevis og er trygge på at det skal gå bra denne gangen også.

Prosjektet skal bygges i etapper og det forventes produksjon i ca. fem år fremover.

- Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med GK Rør om dette, sier anleggsleder Caroline Karlsen Klæth i Veidekke. Å få til effektiv produksjon av det rørtekniske er selvfølgelig viktig i et så stort prosjekt. Vi føler GK forstår oss godt på dette punktet. 

Første innflytting er planlagt 2. halvår i 2019.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår