Ny stor rørkontrakt til GK

 
Ny stor rørkontrakt til GKBildet: Veidekke Entreprenør har fått avtalen med å bygge de første fire boligblokkene. Foto: Oxivisuals
GK skal levere alt av sanitær, sprinkling og varme til 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk.

OBOS nye storsatsning på Vollebekk i Oslo omfatter ca. 800 leiligheter og noe næring. Veidekke Entreprenør har fått avtalen med å bygge de første fire boligblokkene og har engasjert GK til å levere alt av det rørtekniske. Dvs. sanitæranlegg på kjøkken og bad, vannbårne varmesystemer og sprinkling i leiligheter og fellesareal – inklusive garasje.

Totalt har entreprisen en estimert verdi på 125 mill. kr for GK.
- Vi er glade for muligheten vi har fått til å levere et godt teknisk anlegg i et stort og viktig prosjekt, sier Ole Gustav Rontén som er markedssjef i GK Rør. Vi har samarbeidet godt med Veidekke i årevis og er trygge på at det skal gå bra denne gangen også.

Prosjektet skal bygges i etapper og det forventes produksjon i ca. fem år fremover.

- Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med GK Rør om dette, sier anleggsleder Caroline Karlsen Klæth i Veidekke. Å få til effektiv produksjon av det rørtekniske er selvfølgelig viktig i et så stort prosjekt. Vi føler GK forstår oss godt på dette punktet. 

Første innflytting er planlagt 2. halvår i 2019.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår