Ny stråleteknologi fra AXOR

 
Ny stråleteknologi fra AXORBildet: AXOR ShowerHeaven imponerer med en 1,2 meter lang og 30 centimeter bred stråleflate av kvalitetsmetall. Med fire utfoldbare klaffer og integrert lys er den ikke bare en stor scene for vannet men også en ny arketype i dusjen.
De nye AXOR hodedusjene gjør seg bemerket med den helt nye stråleteknologien PowderRain.

- Et vell av lette, mikrofine vannstråler fukter hver millimeter av huden, for dråpene legger seg i stedet for å prelle av. De ultrafine dråpene er resultatet av en innovativ utvikling av stråledysenes utforming. Silikondysene har blitt mindre med en diameter på bare 0,35 millimeter som gir plass til langt flere og mer tettsittende dyser på stråleskiven. På AXOR hodedusj 350 1jet er det over 1000 stråledyser som hver lukker ut fine perler av vann. Denne designen får vannet til å omfavne deg i stedet for å sprøyte til sidene når det rammer kroppen. Huden innhylles og fuktes intensivt av myke dråper, heter det i en pressemelding fra Hansgrohe Group.

- Det har krevd stor teknisk knowhow, erfaring og presisjonsarbeid å finne frem til det optimale antall dyser, deres plassering, størrelse og produksjonsmetode. Etter en lang rekke forsøk lyktes det stråleforskerne å skape den unike PowderRain-strålen som eksklusivt kan oppleves i de luksuriøse AXOR dusjene: AXOR ShowerHeaven 1200/300 4jet, AXOR hodedusj 350 1jet og AXOR Showerpipe 800. Alle dusjene er i handelen nå, og i 2018 presenteres enda flere produkter med den nye dusjstrålen, heter det avslutningsvis i  pressemeldingen.

Merket AXOR:
AXOR utvikler, konstruerer og produserer armaturer, dusjer og tilbehør for luksuriøse bad og kjøkkener - til perfeksjon. Særlige, avantgarde produkter og kolleksjoner skapes på høyeste estetiske og tekniske nivå. Gjennom mer enn 20 år har toneangivende designobjekter blitt utviklet etter denne oppskriften i samarbeid med noen av verdens største designere, bl.a. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Patricia Urquiola. AXOR er et merke i Hansgrohe Group.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår