Ny Systemairsjef vil være i proffdivisjonen

 
Ny Systemairsjef vil være i proffdivisjonenBildet: Systemairs nye administrerende direktør, Bjørn-Osvald Skandsen, (t.v) er klar på at Systemair skal være i proff-divisjonen innen ventilasjon i Skandinavia. Her sammen med sin markedssjef, Amund Ona Gjul. Foto: Odd Borgestrand
NORDBYGG 2018: Systemair markerer seg sterkt under årets Nordbygg, og selskapets nye administrerende direktør, Bjørn-Osvald Skandsen, er klar på at Systemair fortsatt skal være i proffdivisjonen innen ventilasjon i Skandinavia. Dermed slår han også fast at det fortsatt er en del mindre seriøse aktører i bransjen.

Av Odd Borgestrand
Stockholm

- Hos oss skal det være orden og kvalitet i alle ledd. Vi har store og krevende kunder som har stor tillitt til våre produkter og tjenester. Vi skal ikke ta snarveier, men være en garantist for god kvalitet, understreker Skandsen.

Vi møter den ferske direktøren med ansettelse fra 1.mars, på Systemair-standen under Nordbygg, forøvrig en stand som er omsluttet av flere sterke konkurrenter.

Systemair fronter en ny aggregatserie, Geniox, under Nordbygg i Stockholm.  Systemet vil bli lansert i Norge i løpet av høsten.  Den nye serien tilbyr en rekke funksjoner som utgjør hjertet av et ventilasjonssystem. Luftbehandlingsenhetene tilbyr en energieffektiv ventilasjonsløsning for kommersielle, hygieniske, marine og industrielle applikasjoner.

- Geniox-familien kan håndtere luftstrømmer fra 750-70.000 m3 / t. Dette fleksibilitetsnivået betyr at Systemair kan tilby en optimalisert løsning uavhengig av prosjekt og industri, og her garanterer selskapet for topp kvalitet. Det er flere aktører, spesielt i det svenske markedet, som utmerker seg med god kvalitet på sine produkter. Avstanden mellom kvalitetsleverandørene, og de som ligger i andre enden av skalaen, har heller ikke i år blitt merkbart mindre.  Seriøse kunder bør vite hvor de skal henvende seg dersom de ønsker kvalitet, så de ikke får produkter som primært er tatt fram for andre markeder og andre klima, - enten det handler om funksjonalitet eller energieffektivitet, sier Skandsen.

Hele intervjuet med den nye Systemair-direktøren kan du lese i VVS aktuelt nr. 3, som snart har deadline.

Ikke abonnent på Norges største VVS-fagblad? Kontakt oss gjerne for et helt uforpliktende prøveabonnement!

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår