Ny Teknisk Fagsjef i Comfort

 
Ny Teknisk Fagsjef i ComfortBildet: Jarle Amble
Jarle Amble er ansatt som Teknisk Fagsjef i Comfort-Kjeden AS.

- Vi er veldig fornøyde med å få Jarle med på laget. Han har lang og bred erfaring i bransjen og han vil styrke det faglige nivået i kjeden ytterligere. Vi gleder oss til han er på plass rett over nyttår, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund i en pressemelding.

Amble skal ha hovedansvaret for å løfte kompetansenivået i kjeden gjennom blant annet kurs og faglige samlinger for rørleggere, baser og prosjektledere. I tillegg skal Amble sikre at Comfort-Kjeden ligger i front på den teknologiske utviklingen.

- Ansettelsen av Jarle er viktig for oss fordi vi har en klar ambisjon om å styrke den tekniske satsningen, og å løfte kompetansenivået i hele kjeden, forteller Skoglund.

- Comfort-Kjeden er bransjens sterkeste kjedekonsept og merkevare og kjeden har levert høy kvalitet gjennom snart 45 år. Jeg ser frem til å bli en del av laget og til å kunne bidra på en spennende reise sammen med gode kolleger i Comfort-Kjeden fremover, sier Jarle Amble.

Amble er utdannet rørleggermester og har lang erfaring i bransjen. Han kommer sist fra stillingen som nordisk salgssjef i Vitaulic. Han har tidligere jobbet som rørlegger i eget selskap, prosjektleder i Jørstad AS, innkjøpssjef i GK Rør, i tillegg har han innehatt flere roller i Wilo Norge.

Amble starter i Comfort-Kjeden 2. januar.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår