Ny Teknisk Fagsjef i Comfort

 
Ny Teknisk Fagsjef i ComfortBildet: Jarle Amble
Jarle Amble er ansatt som Teknisk Fagsjef i Comfort-Kjeden AS.

- Vi er veldig fornøyde med å få Jarle med på laget. Han har lang og bred erfaring i bransjen og han vil styrke det faglige nivået i kjeden ytterligere. Vi gleder oss til han er på plass rett over nyttår, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund i en pressemelding.

Amble skal ha hovedansvaret for å løfte kompetansenivået i kjeden gjennom blant annet kurs og faglige samlinger for rørleggere, baser og prosjektledere. I tillegg skal Amble sikre at Comfort-Kjeden ligger i front på den teknologiske utviklingen.

- Ansettelsen av Jarle er viktig for oss fordi vi har en klar ambisjon om å styrke den tekniske satsningen, og å løfte kompetansenivået i hele kjeden, forteller Skoglund.

- Comfort-Kjeden er bransjens sterkeste kjedekonsept og merkevare og kjeden har levert høy kvalitet gjennom snart 45 år. Jeg ser frem til å bli en del av laget og til å kunne bidra på en spennende reise sammen med gode kolleger i Comfort-Kjeden fremover, sier Jarle Amble.

Amble er utdannet rørleggermester og har lang erfaring i bransjen. Han kommer sist fra stillingen som nordisk salgssjef i Vitaulic. Han har tidligere jobbet som rørlegger i eget selskap, prosjektleder i Jørstad AS, innkjøpssjef i GK Rør, i tillegg har han innehatt flere roller i Wilo Norge.

Amble starter i Comfort-Kjeden 2. januar.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår