Ny Teknisk Fagsjef i Comfortkjeden

 
Ny Teknisk Fagsjef i Comfortkjeden
Conrad Ekholt er fra 1. august ansatt som ny Teknisk Fagsjef i Comfortkjeden.

Ekholt vil få ansvaret for å styrke og videreføre Comfort-kjedens satsing på det tekniske området, og skal bidra til at kjedens medlemmer er oppdatert på nye løsninger. Han vil ha ansvaret for å iverksette kursvirksomhet med sikte på å nå kjedens mål og støtte kjedens medlemmer i faglige spørsmål.

- Vi er meget fornøyd med å få Conrad med på laget fremover da han i tillegg til en sterk faglig profil også har mye relevant erfaring på viktige områder som kjeden ønsker å satse på fremover. Han er ung og ambisiøs, og vi er sikker på at han vil bidra til å løfte det faglige nivået i kjeden ytterligere gjennom tett kontakt med både leverandører og medlemmer, sier adm.dir Vidar Skoglund.

Ekholt er utdannet rørleggermester og teknisk fagskoleingeniør. Han kommer fra stillingen som avdelingsleder hos IEC entreprenør og har i flere år drevet eget rørleggerfirma.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår