Ny teknologi gir økt velvære

 
Ny teknologi gir økt velvære
Grohe skal doble omsetningen i Norden fra 100 millioner Euro til 200 millioner Euro. Det bekrefter Grohes Jonas Brennwald, Regional Vice President North Eastern Europe, overfor VVS aktuelt.

Av Odd Borgestrand
Stockholm

Under Nordbygg i Stockholm markerte Grohe seg med en sterk satsing både på personellsiden og når det gjaldt størrelse på standen.
Norske Kristine Berg Skauge, markeds- og PR-sjef for Grohe i Nord-Europa, og med base i København, tror Grohes oppgraderte Rainshower system med smart kontroll vil være med å øke interessen for varemerket enda mer i de nordiske landene.

Den nye Rainshower 360 Duo er et dusjsystemmed en trykk og drei funksjon der man kan justere både temperatur, vannmengde og type vannstrøm ut av dusjhodet.
– Det er konkurrenter på markedet som har lignende teknologi, men Grohe er foreløpig alene om vannjusteringen, forklarer Berg Skauge.
Dermed er det mulig å stille inn dusjen i tre forskjellige funksjoner samtidig ved å benytte ulike dyser og en ekstra hånddusj. Systemet har en varmekontroll som forhindrer uønsket høy temperatur. En såkalt CoolTouch teknologi sikrer at dusjarmaturets overflate aldri blir for varm å ta på.

Herdet sikkerhetsglass
Personlig er Berg Skauge begeistret over at dusj-armaturet kommer med en hylle eller brett i herdet sikkerhetsglass. Platen skjuler teknologien, den kan med et enkelt grep løsnes for rengjøring og er rette stedet for shampo og såpe.
I begrepet DUO ligger valget mellom en «ren» vannstråle, eller vann blandet med luft. Med tilsatt luft blir vannstrømmen mykere, noe som ligger i navnet «regn-dusj»
– Etter at Grohe fikk japanske eiere er ny teknologi kommet inn i sanitærbransjen, og noe av det aller nyeste ligger i SmartControl 360 Duo. Dusjsettet gir garanti for funksjonell sikkerhet og pålitelighet, samtidig som det reduserer vannforbruket med opptil 50 prosent ved økonomisk bruk.  Dette er en dusj for de kresne, og de som er villig å betale litt ekstra for velvære i dusjen, mener Berg Skauge.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår