Ny tilbehørsserie fra hansgrohe i seks allsidige overflater

 
Ny tilbehørsserie fra hansgrohe i seks allsidige overflaterDen nye tilbehørsserien AddStoris fra hansgrohe fullender harmonien på baderommet med tidløs design og valget mellom seks overflatefarger.
Hverdagen blir merkbart mer stresset og hektisk, og dette vekker behovet for å sette ned tempoet fra tid til annen. På baderommet kan vi trekke oss tilbake, slippe taket og komme til oss selv.

En harmonisk interiørdesign er derfor også viktig for vår indre balanse. Når arkitekturen, plassfordelingen og innredningen smelter sammen til en høyere enhet, støtter det en stemning av velvære. Den nye tilbehørsserien AddStoris fra hansgrohe gjør det mulig å utfolde sin egen kreativitet og skape en harmonisk baderomsdesign med en rekke produkter i et moderne, minimalistisk design. Med sitt klare, flate og diskrete designspråk kan tilbehøret kombineres med armaturlinjer i forskjellige stiler. I likhet med de andre hansgrohe FinishPlus-produktene, er alt AddStoris-tilbehør tilgjengelig i seks forskjellige overflatefarger: krom, matt sort, matt hvit, polert gull-optikk, børstet bronse og børstet sort krom. Den innovative designen har vunnet en reddot design award 2021.

Stort utvalg av tilbehør for hele badet
Med AddStoris presenterer hansgrohe sitt største utvalg av tilbehør til nå med produkter for servant, toalett og dusj / badekar. Totalt 24 forskjellige deler inkluderer kroker, håndklestenger og papirholdere i forskjellige design. Som helt nye deler i hansgrohes utvalg av tilbehør, finner du en hjørnehylle, dispensere for hygieneposer og papirservietter samt et pedalspann. Et barber-/kosmetikkspeil med eller uten LED-lys er et annet etterspurt produkt som nå er tilgjengelig med de seks forskjellige overflatene i AddStoris-designet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår