Ny tjeneste for å finne beste tilbud på varmepumpe

 
Ny tjeneste for å finne beste tilbud på varmepumpe
Varmepumpe har kommet for å bli, og det er allerede installert over 1 million varmepumper i Norge. Grunnen er enkel; varmepumper er kostnadsbesparende, miljøvennlig og også ofte estetisk pent.

ANNONSE

Lenge har det vært vanskelig å finne en leverandør som kan tilby og montere varmepumper til en rimelig pris, men de siste årene har det kommet stadig flere leverandører på markedet, hvilket har vært en fordel for forbrukeren.

Imidlertid kan det være vanskelig for forbrukeren å finne det varmepumpeselskapet som passer best for vedkommende. Her kommer nettsiden varmepumpeportalen.no inn, som ønsker å gjøre denne prosessen enklere.

Varmepumpeportalen.no
Varmepumpeportalen.no gjør jobben for forbrukeren som ønsker å finne en varmepumpe svært mye enklere. For det første skriver nettsiden om det forbrukeren trenger å vite om varmepumper. Trenger du luft-til-luft-varmepumpe, eller er alternativer som luft til vann varmepumpe eller bergvarme bedre? Hvor mye koster en varmepumpe? Vil varmepumpe lønne seg økonomisk? Hva er fordelene med varmepumpe til min bolig i forhold til andre alternativer? Kan varmepumpe fungerer som aircondition? Dette er bare noen av mange spørsmål tjenesten vil hjelpe deg med.

Hovedformålet med varmepumpeportalen.no er imidlertid å gjøre det enklere for forbrukeren å finne en varmepumpeleverandør. Ved å beskrive oppdraget på varmepumpeportalen.no vil vedkommende bli kontaktet av forskjellige varmepumpeleverandører. På den måten vil vedkommende kunne vurdere og sammenligne de forskjellige leverandørene, helt gratis og uforpliktende.

Hvem står bak varmepumpeportalen.no?
Varmepumpeportalen.no er en relativt nyopprettet side og vil bli langt større i løpet av 2020. Nettsiden er laget av selskapet Lead Service AS, en tjeneste som står bak en rekke forskjellige anbudstjenester.

Lead Service ble opprettet i 2019 og er dermed et relativt nyopprettet selskap, men har allerede etablert en rekke forskjellige konsepter. Et eksempel er nettsiden advokatmatch.no. Dette er en nettside hvor forbrukeren kan komme i kontakt med advokater som er spesialisert på det fagområdet vedkommende trenger hjelp til.

Et annet eksempel er nettsiden meglerportalen.no. Her kan forbrukeren komme i kontakt med forskjellige eiendomsmeglere, dersom vedkommende ønsker å selge en bolig eller en leilighet. Tjenesten er naturligvis helt gratis og uforpliktende.

En annen tjeneste Lead Service AS tilbyr er nettsiden regnskapsførertilbud.no. Her kan mennesker som trenger en regnskapsfører til sitt enkeltmannsforetak eller AS fylle inn et skjema og bli kontaktet av forskjellige regnskapsførere.

Hva er fremtiden til varmepumper?
Fremtiden til varmepumper ser lys ut, da energikilden ser ut til å fungere utrolig bra i norske hjem. Konseptet har også fått mer og mer annerkjennelse blant menigmannen, og de fleste ser nå varmepumpe som en svært aktuell energikilde til hjemmet. Sannsynligvis vil varmepumper også bli enda bedre og mer rimelig med tiden, slik at det vil bli mer fristende for forbrukeren å installere det med tiden som går.

Fokuset på grønn energi vil nok også bidra til veksten i varmepumper, både fra privat og offentlig sektor. Sannsynligvis vil vi nok ikke bare se en vekt i varmepumper, men også i solcellepaneler, og det er ikke usannsynlig at disse to energikildene sammen vil bidra til å varme opp de fleste norske hjem om noen tiår.

Det er imidlertid vanskelig å si helt konkret, og bare tiden vil vise. En kan nok likevel være enig i at det i alle fall vil være et sterkt behov for varmepumper i de nærmeste 10 årene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår